Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 148 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* GSM: Vivacom предлага новия флагман Xiaomi 14 Ultra в комплект със смарт часовник
Пуснат 08 Апр, 2024 - 10:20

Vivacom новини Почитателите на Xiaomi вече могат да открият в мрежата на Vivacom най-новия флагман Xiaomi 14 Ultra. Моделът се откроява с елегантния си и изключително здрав дизайн, както и с фокус върху фотографията. Потребителите могат да се сдобият със смартфона в комплект със смарт часовника от ново поколение – Xiaomi Watch S3 – на цена от 74,98 лв/месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

Xiaomi 14 Ultra е със здрава алуминиева рамка, комбинирана със стъклен панел XiaomiShieldGlass и веган кожа от последно поколение, която покрива гърба. Тези нововъведения осигуряват изключителна устойчивост на падания и износване. Смартфонът е защитен от ежедневно излагане на прах и вода благодарение и на сертификата IP68.



Xiaomi 14 Ultra има голям и ярък 6,73-инчов LTPO AMOLED дисплей с резолюция 3200х1440 пиксела и честота на опресняване на картината до 120 Hz. Основното подобрение спрямо предишния модел е в нивото на яркостта, която вече достига 3000 нита. Екранът поддържа технологиите DolbyVisionи HDR10+, които гарантират перфектна картина и оптимално премиум изживяване. В горната част на панела се намира 32-мегапикселовата предна камера (f/2.0), която заснема 4K видео при 60 кадъра в секунда.

На гърба на Xiaomi 14 Ultra е разположен кръгъл блок с четири 50-мегапикселови сензора, което прави устройството на практика „джобен фотоапарат“. Смартфонът разполага с оптичните лещи Leica Summilux, като основната камера се състои от новия LYT-900 1-инчов сензор за изображения, който използва 3.2 m4-в-1 SuperPixelтехнология и се справя отлично при слаба светлина и улавя красиви детайли и цветове. В допълнение, моделът разполага с два телефото обектива с бленди f/1.8 и f/2.5 за впечатляващи далечни кадри и 12-милиметров широкоъгълен обектив за снимки в по-тесни пространства.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh