Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 68 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Cars: Софтуер показва износването на електромобилите
Пуснат 27 Мар, 2024 - 09:18

Hesup новини Стартираща компания от Сиатъл иска да направи за електромобилите това, което километражите правят за традиционните ДВГ автомобили: да покаже износването на батерията на електрическата кола и нейната бъдеща стойност.

Пазарът на употребявани автомобили е повече от два пъти по-голям от този на нови автомобили и електромобилите бързо се превръщат в част от него. Това е проблем, когато става въпрос за оценка на е-колите, които работят изцяло на батерии.



Потребителите имат фундаментално различни въпроси относно употребяваните електромобили, особено що се отнася до живота на батерията. Батерията е важен компонент на EV, тъй като разходите за нейната подмяна могат да надхвърлят стойността на самия употребяван автомобил.

„Ние помагаме на купувачите на употребявани електромобили да разберат какво получават, когато става въпрос за пробег на автомобила, как това се променя при различни метеорологични условия и с времето, когато автомобилът остарява”, казва Скот Кейс, главен изпълнителен директор на Recurrent, пред CNBC. „Батерията в EV не се износва, както батерията на вашия iPhone. Вашият EV не е iPhone на колела”.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh