Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 81 гости и 1 регистриран посетител онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* GSM: Смартфоните Xiaomi поскъпват неудържимо
Пуснат 22 Мар, 2024 - 14:40

Xiaomi новини Само за година средната цена на смартфоните Xiaomi скочи с почти 20%. Ръководството на компанията няма намерение да прави нищо по въпроса, напротив, иска да увеличи темповете, с които мобилните телефони на марката поскъпват.

Xiaomi започна историята си на пазара с достъпни устройства, които бяха по-евтини от аналозите си и по никакъв начин не им отстъпваха по качество и възможности. Но китайският бранд вече не е същият.



В края на 2023 г. средната цена на смартфоните на Xiaomi се оказа с над 19% по-висока на годишна база, отбелязва порталът MyDrivers. Това удря портфейлите на потребителите, но е много полезно за самата Xiaomi, дотолкова, че тя не крие радостта си от поскъпването.

Фактът, че ръководството на Xiaomi напълно одобрява „индексацията” на цените, беше открито заявен от главния изпълнителен директор на компанията Лу Уейбинг. Нещо повече, той добави, че Xiaomi ще се опита да увеличи допълнително средната цена на своите смартфони.

Xiaomi планира да направи това, като увеличи дела на топ моделите в общите си доставки. Така например, в континентален Китай една пета (20%) от всички продадени мобилни телефони Xiaomi през 2023 г. са били флагмански модели. Ако вземем предвид само четвъртото тримесечие на 2023 г., тогава този дял е 28%.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh