Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 79 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Internet: Google отваря достъпа до невронна мрежа за изображения
Пуснат 04 Ное, 2022 - 09:28

Google новини Google възнамерява да отвори достъпа до своята невронна мрежа Imagen, която се използва за генериране на изображения по текстово описание, но с някои ограничения.

Imagen работи толкова добре, колкото и аналози като DALL-E 2 от OpenAI или Stability от Stable Diffusion. Сега интернет гигантът Google ще направи невронната мрежа достъпна за ограничен брой потребители на приложението AI Test Kitchen, за да получи обратна връзка за работата.



Google стартира приложението AI Test Kitchen по-рано тази година, за да тества различни алгоритми, базирани на невронни мрежи. Понастоящем потребителите на приложението могат да взаимодействат с усъвършенстван чатбот, който е изграден на базата на езиковия модел LaMDA 2.

Скоро разработчиците на Imagen ще отворят достъп до невронната мрежа, така че потребителите на приложението AI Test Kitchen ще могат да генерират изображения от текстово описание, съобщи The Verge.

Очаква се Google да предложи два режима на взаимодействие с Imagen. Първият се нарича City Dreamer и позволява генериране на елементи от град, създаден по тема, избрана от потребителя. Въз основа на зададената тема, Imagen ще пресъздаде сгради, градски блокове, летища и други обекти под формата на изометрични модели, подобни на тези, които се виждат в играта SimCity.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh