Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 74 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Software: Vivacom предлага Microsoft 365 бизнес планове
Пуснат 26 Окт, 2022 - 09:11

Vivacom новини Vivacom започва да предлага Microsoft 365 пакети за малък, среден и голям бизнес за максимално удобство на своите бизнес клиенти.

Пандемичната обстановка, в която продължаваме да живеем, създаде редица предизвикателства за бизнеса. Малкият бизнес изпитва най-големи трудности в това да се адаптира към новите условия на работа. Поради тази причина Vivacom предприема стъпка, чиято цел е да предоставят достъп на своите корпоративни клиенти до редица приложения, които могат да им помогнат да вършат работата си по-ефективно, да се организират и свързват по-лесно с колегите си.



Включени са винаги актуалните версии на приложенията от Microsoft Office като Word, Excel, Outlook, Microsoft Teams за провеждане на видео разговори, OneDrive for Business с 1 TB сигурно място за съхранение и споделяне на файлове. Бизнес клиентите могат да се възползват и от Office Online за редакция на документи директно в интернет браузер, Exchange Online - имейл адрес със собствен домейн за по-добър имидж и 50 GB място за входящите съобщения, лесно управление, чрез интуитивна административна конзола, както и модерни функции за съответствие и задържане на данни.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh