Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 77 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Hardware: AMD настъпва и в мини РС-тата с Ryzen Embedded процесори
Пуснат 04 Дек, 2019 - 15:14

AMD новини AMD изгражда отворена екосистема от OEM партньори, които създават и къстомизират високопроизводителни мини РС, базирани на процесорите Ryzen Embedded V1000 и R1000, съобщиха от чипмейкъра.

Сред първите ОЕМ производители, които ще продават новите ултракомпактни РС платформи в пазарни сегменти от промишлеността до корпорациите, са ASRock Industrial, EEPD, OnLogic и Simply NUC. Тези компании предлагат на своите клиенти отворена и къстомизируема платформа, базирана на високопроизводителен CPU/GPU процесор, с широка поддръжка на периферия, хардуерна защита и планирана наличност на процесорите 10 години.



Новите мини РС с AMD Ryzen Embedded имат достъп до съществуваща процесорна екосистема, която поддържа стандартите на отворения софтуер и дава възможност на OEM-ите да създават уникални платформи. Тези мини РС също така могат да работят със софтуер за машинно виждане, откриване на предмети, анализ на данни и др.

Процесорите за вграждане на AMD обединяват Zen CPU и Vega GPU архитектурите в лесно за вграждане решение от типа „система на чип” (SoC) за поддръжка на съвременните нужди от изчислителна мощност в промишлеността, медиите и бизнеса.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh