Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 83 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Games: Google обяви стрийминг услуга за игри Stadia
Пуснат 20 Мар, 2019 - 09:49

Google новини Интернет гигантът Google влиза на нов пазар – геймърския стрийминг. На конференция за разработчици в Сан Франциско компанията обяви стрийминг платформата Stadia за игри по поискване.

Stadia се позиционира като „Netflix за игри”. В идеалния случай тя ще позволи на хората да играят във всяка игри на всяко свързано устройство – от смартфон до умен телевизор.



Поточната услуга вече поддържа резолюция 4K с честота на обновяване 60 кадъра в секунда и технология HDR, а в перспектива ще бъде осигурена и поддръжка на 8K резолюция, съобщава Engadget.

Stadia открива нови възможности пред разработчиците на игри – те ще могат да предлагат своите игри по нов начин, например чрез излъчване в YouTube и Twitch. Гледайки трейлър на „Assassin’s Creed: Odyssey” в YouTube, в края потребителят ще види бутон „Играй”, с натискане на който играта се отваря в браузър Chrome.



Google не е единствената голяма компания с подобна услуга в стрийминга. Microsoft предлага абонамент за Xbox Game Pass и подготвя анонса на поточна конзола. Бета-версия на Nvidia Geforce Now работи от няколко години, а конкурент на Google и е и PlayStation Now на Sony.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh