Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 50 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Hardware: Philips се насочва към OLED телевизорите
Пуснат 23 Фев, 2016 - 21:55

Philips новини Philips крои планове за навлизане на пазара за OLED телевизори. Първите подобни продукти на компанията се очакват скоро на пазара, съобщи TechRadar.com.

В момента единственият производител на OLED панели за телевизори е LG. Конкурентът Samsung се оттегли временно от този сегмент, но се очаква да се завърне през следващата година.

Очевидно Philips ще разчита на OLED панели от LG. Според представител на компанията, сега е най-подходящото време за влизане на OLED пазара, тъй като цените на панелите започнаха да падат, а играчите са малко.

Philips OLED TV

Philips смята, че може да конкурира LG в нейното поле, благодарение на собствена технология за обработка на изображения, тъй като телевизорът не е само панел. При това, цените на Philips телевизорите ще бъде съвсем малко по-високи от тези на LG.

Сегментът на 3D телевизорите е мъртъв, твърдят още от Philips. Това се потвърждава и от скорошни проучвания, които показват, че броят на новите 3D модели рязко намалява, а някои производители въобще се отказват от тях.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh