Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 72 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Games: РС-тата се ползват най-често за игри и програмиране
Пуснат 25 Дек, 2014 - 09:28

Hesup новини Масовото навлизане на мобилни устройства постави под въпрос бъдещето на персоналните компютри. Ново проучване обаче разсейва опасенията за скорошното изчезване на РС-тата и лаптопите.

Потребителите използват най-често компютрите за игри и програмиране, сочат резултатите от проучване на ESET. 21% от анкетираните общо 1000 души наблягат на игрите и едва ли биха се отказали от гейминга с високи системни изисквания в полза на мобилни приложения.

Computer Gaming

Други 10% от анкетираните използват компютрите най-често за програмиране. Трудно е да си представим, че те биха предпочели да кодират на таблет или смартфон.

9% от потребителите предпочитат да гледат телевизия на своите РС и лаптопи, а 5% да обработват снимки и видео. Но цели 37% от анкетираните не изпитват обективна необходимост от РС или ноутбук, като предпочитат мобилните устройства.

Сценарият „просто седя в интернет” е присъщ на 20% от потребителите, 12% общуват в социални мрежи, 4% пишат текстове, а 1% четат книги на големия екран. Графата „други” занимания е избрана от 18% от потребителите, сочат резултатите от проучването.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh