Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 67 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Facebook вдига собствен град
Пуснат 07 Окт, 2013 - 12:19

Facebook новини Скоро марката "Фейсбук" няма да е само социален интернет портал, а и град. Тази новина бе оповестена от говорители на Фейсбук пред електронното издание на The Wall Street Journal. Градът ще носи името Антън Менло и ще се намира край Менло Парк в Калифорния, където е централата на Фейсбук.

В комплекса ще има 394 еднофамилни жилища, ще се разпрострира на площ от 58 500 квадратни метра, а реализацията му ще струва 120 милиона долара. Новият град ще бъде пешеходна дестинация до офисите на компанията Facebook Inc.

Въпреки това обаче той ще разполага с автобусна линия, както и с велоалеи, с помощта на които до офисите ще се стига само за 5 мин. В комплекса обаче ще живеят едва 10% от персонала, обслужващ социалната мрежа и подразделенията й, за да не се повтори грешката с големите корпоративни градове, които през 20 век в Америка приютяват работниците от минната и металургичната промишленост.

Освен апартаменти в комплекса ще има заведения, фризьорски салони, спортни зали, магазини, сервиз за велосипеди и дори хотел за кучета. Всички търговски и жилищни площи ще се отдават под наем на пазарни цени. Само 15 от апартаментите ще могат да бъдат наети от хора, които не са служители на Facebook.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh