Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 59 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Internet: Мигновено търсене с Google Instant
Пуснат 10 Сеп, 2010 - 11:53

Google новини Google представи най-новата си функционалност, която трябва да превърне търсенето на информация в ултрабърз интерактивен процес. Google Instant ви позволява да пишете в лентата за търсене и докато набирате всяка отделна буква от клавиатурата, иновативното решение предвижда какво търсите и автоматично ви дава най-вероятните резултати. Всеки следващ символ в думата или израза, който търсите, променя мигновено показаните резултати. Можете да влезете в сайта, който ви интересува, без дори да дописвате текста си и без да натискате Enter. Разбира се, системата разпознава кога търсенето ви е нецензурно и в този случай трябва да изпишете цялата дума или фраза и да натиснете Enter. Така се гарантира, че децата онлайн няма да попадат случайно на неподходящо съдържание.

Според Google стандартното търсене в момента отнема около 25 секунди – 9 за изписване на текста, по-малко от секунда за изкарване на резултатите и около 15 секунди, за да си изберете най-подходящия отговор. С Google Instant можете да спестите между 2 и 5 секунди. От компанията уверяват, че това няма да забави работата на машината ви. Все пак обаче можете да го деактивирате.

Новата функционалност на Google можете да видите само на http://google.com, тъй като е достъпна единствено в САЩ за момента. На българската версия на страница всичко все още е постарому. Очаква се Google Instant скоро да се появи и във версиите на търсачката за Великобритания, Франция, Германия и Италия.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh