Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 141 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Huawei новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   123456789101112   >

GSM: Huawei ще обнови 200 млн. Android смартфона до HarmonyOS
Huawei новини Наскоро Huawei пусна публичната бета версия на своята мобилна платформа HarmonyOS за разработчици, за да избере модели смартфони, на които да работи новата ОС. Сега компанията обяви, че подготвя окончателна версия на платформата.

Китайската компания ще пусне актуализацията HarmonyOS в началото на юни, според Уанг Ченглу, шеф на отдела за бизнес софтуер на Huawei, на когото се позовава Gizmochina. Той не разкрива конкретни модели смартфони, които ще получат актуализацията, но според източници, най-напред ще бъдат обновени устройства от сериите Mate 40, Mate 30, P40 и Mate X2.

Публикувано 05 Май, 2021 - 09:58 Още... 'Huawei ще обнови 200 млн. Android смартфона до HarmonyOS' (927 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Huawei подготвя за пазара електрическа кола
Huawei новини Китайският телекомуникационен гигант Huawei е решен да навлезе на автомобилния пазар. Компанията може да пусне първия си електромобил на пазара още тази година, според Ройтерс.

Huawei води преговори с държавния производител на автомобили Changan Automobile, за да използва фабриките му за производство на собствени автомобили, твърди публикацията. Компанията обсъжда и варианти за сътрудничество с BluePark New Energy Technology BAIC Group, което се подкрепя от правителството на Пекин.

Публикувано 04 Мар, 2021 - 09:20 Още... 'Huawei подготвя за пазара електрическа кола' (617 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: HUAWEI Sound X - модерно бижу, създаващо мощен звук
Huawei новини За да създаде подобна красива, но и функционална вещ, Huawei са си партнирали с известната френска аудиофилска компания Devialet. И добрите резултати са налице – нещо, в което не сме се и съмнявали, след като знаем имената на двете компании. Французите са известни не само с култовия си дизайн, изобилстващ от футуристични форми. Те използват някои авангардни звукови решения, добавени в тази колонка.

Публикувано 23 Фев, 2021 - 10:06 Още... 'HUAWEI Sound X - модерно бижу, създаващо мощен звук' (1476 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Huawei чака от Байдън да я допусне обратно в САЩ
Huawei новини Сега, когато САЩ има нов президент, азиатският телеком производител Huawei се надява да бъдат оттеглени обвиненията, че е „заплаха за сигурността на САЩ”, и да бъде допуснат отново на големия американски пазар.

Администрацията на Тръмп прекара последните две години във война с Huawei. Тя нарече компанията „риск за националната сигурност” поради предполагаемите връзки на производителя с китайското правителство.

Публикувано 16 Фев, 2021 - 10:36 Още... 'Huawei чака от Байдън да я допусне обратно в САЩ' (539 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Huawei готви бизнес лаптоп без Intel и Windows
Huawei новини Huawei подготвя за пазара нов лаптоп, който преодолява санкциите от САЩ, като не използва американски процесор и американски софтуер. Вместо това бизнес моделът разчита на собствен ARM чип и UOS дистрибуция на Linux.

По предварителни данни, предстоящият да излезе Qingyun L410 е проектиран със 7-нанометров процесор Kirin 990, какъвто Huawei пусна още през септември 2019 г. Не е ясно защо е избран този чип, тъй като през есента на 2020 г. компанията представи по-модерния 5-нм Kirin 9000. Освен това Kirin 990 има модификация 990 5G с вграден модем за достъп до мрежи от пето поколение.

Публикувано 21 Дек, 2020 - 20:13 Още... 'Huawei готви бизнес лаптоп без Intel и Windows' (807 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Ето първото PC на Huawei със собствен чип на компанията!
Huawei новини Apрle не единствената компания, която произвежда лаптопи със собствени чипове. Такава е и Huawei, която създаде настолен компютър със собствен процесор като част от стратегията си да не зависи толкова много от западната технология.

Той се нарича Huawei MateStation B515 и ще бъде продаван най-вече на корпорации и държавни клиенти, след което ще стигнe и до крайните потребители. Поради това машината е мощна и гъвкава, а в нейното сърце тупти чипът Kunpeng 920. Той е по собствен дизайн на Huawei и е произведен от TSMC по 7 nm процес. На теория чипът може да има до 64 ядра, макар че този в компютъра е с 8 ядра, работещи на 2.6 GHz.

Публикувано 25 Ное, 2020 - 07:00 Още... 'Ето първото PC на Huawei със собствен чип на компанията!' (708 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Huawei продаде бранда Honor
Huawei новини Honor вече не е дъщерно дружество на Huawei Consumer Business Group. Компанията за потребителска електроника, основана през 2011 г., вече има нов собственик – това е китайската Zhixin New Information Technology Co. Ltd.

Zhixin всъщност е формирана от консорциум от над 30 агенти и дилъри на марката Honor и компанията Shenzhen Smart City Development Group Co. Ltd, съгласно публикувано съвместно изявление, потвърждаващо придобиването, на което се позовава Gizmochina.

Публикувано 17 Ное, 2020 - 09:15 Още... 'Huawei продаде бранда Honor' (713 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Huawei ще залее пазара с 5G смартфони на база MediaTek
Huawei новини На пазара скоро ще видим много 5G смартфони Huawei с чипсет MediaTek Dimensity. Ефективността на тази SoC е доста добра и сега тя има немалко клиенти сред производителите на смартфони, включително Huawei.

Още през август се появиха съобщения, че MediaTek разполага с огромен брой чипове на склад, предназначени за Huawei. Очакваше се, че Huawei ще сключи сделка с MediaTek преди забраната на САЩ за продажби на китайския производител да влезе в сила през септември, припомня Gizchina.

Публикувано 05 Ное, 2020 - 08:56 Още... 'Huawei ще залее пазара с 5G смартфони на база MediaTek' (648 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Huawei показа автомобилен дисплей с HarmonyOS
Huawei новини Интелигентен екран за автомобили е част от новата система HiCar на Huawei под управление на HarmonyOS, стана ясно от презентация на Кевин Хо, президент на Handset бизнеса на Huawei Consumer Business Group (CBG).

Над 5 милиона нови автомобила ще бъдат оборудвани с фирмената система HiCar през 2021 г., съобщи Huawei Central. Приложението за този нов интелигентен екран поддържа мобилна синхронизация.

Публикувано 31 Окт, 2020 - 09:17 Още... 'Huawei показа автомобилен дисплей с HarmonyOS' (847 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Huawei залага на собствен процесор в нов РС
Huawei новини Huawei пуска на пазара настолен компютър Qingyun W510 със собствен процесор, който може да се конкурира със системи, базирани на чипове от Intel и AMD. Машината ще се продава основно на китайския пазар.

За появата на Qingyun W510 се знаеше отдавна. Huawei, която преминава през трудни времена, заради санкциите от САЩ, подготвя собствени чипове, за да си осигури независимост от американските технологии.

Публикувано 28 Авг, 2020 - 10:10 Още... 'Huawei залага на собствен процесор в нов РС' (696 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   123456789101112   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh