Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 92 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Android новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   12345678910   >

Software: Android 6.0 Marshmallow мина 15% пазарен дял, но лидери си остават KitKat и Lollipop
Android новини Android 6.0 Marshmallow надмина 15% пазарен дял. Това показват новите данни на Google за разпределението на различните версии на Android за миналия месец.

Software: Android 7.0 пази сигурно от вируси-изнудвачи
Android новини Потребителите на Android устройства ще могат да разчитат на сигурна защита от вируси-изнудвачи. Новата версия Android 7.0 идва с вграден инструмент за тази цел.

Специалисти на компанията за сигурност Symantec са анализирали Android 7.0 и установяват, че в кода на операционната система са вградени възможности за противодействие на вируси.

Публикувано 18 Юли, 2016 - 08:21 Още... 'Android 7.0 пази сигурно от вируси-изнудвачи' (640 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Google продължава да развива Android One
Android новини Google не се е отказал от програмата за бюджетни смартфони Android One, която интернет гигантът развива съвместно с партньори производители на устройства, предаде Economic Times.

Android One дебютира преди две години на конференцията за разработчици Google I/O. Целта на програмата е да достави евтини смартфони на широк кръг потребители по целия свят.

Публикувано 09 Май, 2016 - 07:29 Още... 'Google продължава да развива Android One' (727 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android 6.0 Marshmallow вече е на 1.2% от устройствата
Android новини Операционната система Android 6.0 Marshmallow беше представена преди почти четири месеца едновременно с Nexus 6P и Nexus 5X. Някои производители вече започнаха ъпдейтването, но изглежда то не върви с особено добри темпове.

Според последната статистика на Google новата Android 6.0 Marshmallow вече намира своето място на 1.2% от устройствата по цял свят. Числото е леко увеличено от предишната статистика, когато беше 0.7%.

Публикувано 04 Фев, 2016 - 11:29 Още... 'Android 6.0 Marshmallow вече е на 1.2% от устройствата' (426 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Google е реализирала 31 млрд. долара приходи и 22 млрд. печалба от Android
Android новини Адвокат на Oracle е разкрил колко пари изкарва Google от Android, информира Bloomberg. Компанията от Маунтин Вю, Калифорния, е реализирала приходи в размер на 31 млрд. щатски долара и печалба в размер на 22 млрд. щатски долара от мобилната си операционна система. Google казва, че информацията е поверителна и не е трябвало да бъде разкривана публично.

"Google не публикува разпределените доходи и печалба за Android отделно и отделно от общия бизнес на компанията", пишат адвокатите на Google. "Тази непублична финансова информация е много чувствителна и публичното й оповестяване би могло да има значително отрицателно въздействие върху бизнеса на Google."

Cars: Android Auto влиза в още 40 модела коли
Android новини Платформата Android Auto ще се появи в 40 нови модела коли през 2016 г., стана ясно на конференцията Ubiquity Developer Summit в Сан Франциско. Новината съобщи Даниел Хол, мениджър продукти в Google.

Android Auto позволява на водачите и пътниците да ползват мобилни приложения и устройства под управление на Android чрез автомобилната мултимедийна система. Корейската компания Hyundai първа въведе Android Auto в своите коли.

Публикувано 18 Яну, 2016 - 16:35 Още... 'Android Auto влиза в още 40 модела коли' (627 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android N ще поддържа много прозорци
Android новини В следващата версия на Android, известна с кодово име Android N, Google ще добави пълноценна поддръжка на много прозорци, т.е. възможност за отваряне на две приложения едно до друго и работа с тях.

Работата по новата функционалност върви на пълен ход, съобщи в Reddit един от участниците в екипа, ангажиран с таблета Pixel C. Друга новост е, че всички бъдещи устройства на Google – Nexus 6P и 5X, Chromebook Pixel и Pixel C – ще имат порт USB-C.

Публикувано 14 Дек, 2015 - 18:21 Още... 'Android N ще поддържа много прозорци' (613 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Нов щам зловреден софтуер за Android е почти невъзможен за премахване
Android новини Понякога компютърните вируси са толкова всеобхватни, че е по-лесно да преинсталирате софтуера на вашия компютър, отколкото да се опитвате да чистите заразените файлове. Но днес най-масовите устройства в света са смартфоните с операционната система Android и логично хакерите насочват своите усилия именно към тази мобилна платформа.

Специалисти от компанията Lookout, които следят за зловреден софтуер в Android са открили, че има засилена тенденция хакерите да крият свотие вируси в популярни приложения, с които тихо получават достъп до телефона ви и се загнездват дълбоко в операционната система. А когато това се случи, вие сте в сериозна беда. Ако не можете да преминете през инсталиране на пресен ROM или внимателно да промените системните файлове, може да е най-лесно просто да замените устройството, защото възстановяване на фабричните настройки няма да свърши работата.

Software: До две години Android става платформа и за лаптопи
Android новини Въпреки че Google не е потвърдил официално намерението си да обедини своите операционни системи Android и Chrome OS, мнозина анализатори са на мнение, че в последните две години компанията работи именно в това направление.

Поредна публикация в Уол Стрийт Джърнъл твърди, че обединената платформа под името Android ще стане достъпна за широката аудитория през 2017 г., но тестови версии за избрани потребители ще излязат по-рано.

Публикувано 31 Окт, 2015 - 08:51 Още... 'До две години Android става платформа и за лаптопи' (1280 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Commodore се завръща с Android фаблет
Android новини Подобно на възраждането на (бранда) Правец, двама италиански предприемачи решават да използват името на легендарната компания Commodore за модерен продукт. В случая той е фаблет — Commodore PET.

Wired предава, че ентусиастите са купили правата за името Commodore в редица страни, което надали е било особено трудно, имайки предвид че компанията фалира още през 1994 г. Смартфонът разполага с 5.5-инчов 1080p дисплей, 13MP задна камера с максимална светлосила от f/2.0, 1.7GHz-ов осемядрен процесор Mediatek и 3000mAh батерия.

Публикувано 16 Юли, 2015 - 13:04 Още... 'Commodore се завръща с Android фаблет' (462 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   12345678910   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh