Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 86 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Android новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   12345678910   >

Software: Половин милиард инсталации на Word за Android
Android новини Word за Android стана първото приложение на Microsoft след Skype, инсталирано над половин милиард пъти, сочи официалната статистика. Но само част от функциите на приложението са достъпни безплатно.

Версията на популярния текстов редактор за мобилни устройства под управление на Android вече е инсталирана повече от 500 милиона пъти. Така Word за Android изравни постижение на Skype сред мобилните приложения на Microsoft.

Публикувано 21 Май, 2018 - 11:37 Още... 'Половин милиард инсталации на Word за Android' (534 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android P може да добави жестове за управление като при iPhone X
Android новини Появата на Android P по-късно тази година се очаква с голям интерес, но освен поддръжката на дисплеи с прорез операционната система може да заеме и нещо друго от iPhone X. Сайтът 9to5Google се е добрал до блог на разработчик в Google, където е публикувано интересно изображение.

То показва напълно нов вид навигационни бутони - вместо обичайните три (назад, Home и мултитаскинг), които познаваме от години, тук виждаме само бутон за назад и лента, подобна на тази в iPhone X.

Software: Несертифицираните Android устройства без Google услуги
Android новини Ако доскоро Google услугите бяха достъпни на всяко Android устройство, тази привилегия вече ще имат само сертифицираните устройства, съобщи интернет компанията. Промяната ще засегне ентусиасти, които експериментират с неофициален фърмуер.

Новата политика на интернет компанията предвижда нейните приложения да работят по подразбиране само на сертифицирани устройства. Производителите следва да получат лиценз от Google, а ако вече има такъв, устройството трябва да се регистрира.

Публикувано 27 Мар, 2018 - 12:29 Още... 'Несертифицираните Android устройства без Google услуги' (724 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android P ще предложи цялостен редизайн на операционната система
Android новини Google все още трябва да поработи доста за разпространението на своята най-нова Android версия – едва 1.1 процента от потребителите ползват Oreo – но компанията вече смело гледа към следващия Android Р.

Едно от основните задачи очевидно е подобряването на визията и дизайна на софтуера, така че да бъдат изкушени повече iPhone потребители. Лъскавият редизайн може да помогне на Android да се отличи, особено като имаме предвид че Apple на свой ред отложи редизайна на своя iOS чак за догодина. Освен това, Google работи по по-добра интеграция между своя софтуер и новите хардуерни особености като безрамковия дизайн на дисплеите.

Software: Android 8.0 се очаква в близките дни
Android новини Новата мобилна платформа Android 8.0, известна още като Android O, се очаква да дебютира следващата седмица за смартфони Google Pixel, съобщи в Twitter авторът на специализирания уеб сайт Android Police – Дейвид Рудок.

Преди няколко дни Google пусна финална тестова версия на Android O, което е сигнал, че скоро компанията ще започне да разпространява новата платформа на Android устройства.

Публикувано 04 Авг, 2017 - 10:34 Още... 'Android 8.0 се очаква в близките дни' (525 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android 8.0 ще се нарича Oreo, излиза през август
Android новини Google разкри подробности относно новата версия на мобилната си платформа Android 8.0. Тя ще носи името Oreo и се очаква през третото тримесечие на 2017 г., става ясно от обновата страница на програмата Android O Developer Preview.

Разработката на Android 8.0 започна рано тази пролет, когато излезе и първото Developer Preview (DP) издание, а по-късно – в средата на май – се появи и второ DP с повече детайли за новата платформа.

Публикувано 05 Юли, 2017 - 09:34 Още... 'Android 8.0 ще се нарича Oreo, излиза през август' (774 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Android надхвърли 2 млрд. потребители, Google с фокус върху развиващите се страни
Android новини Google проведе снощи годишната си конференция за разработчици в Mountain View, California. Главният изпълнителен директор на компанията Сундар Пичай използва възможността, за да се похвали с малко цифри относно Android и част от останалите приложения на компанията.

Тази седмица броят на активните устройства с Android е надхвърлил впечатляващата цифра от 2 млрд. Броят включва не само мобилните телефони и таблети, но и "умните" часовници, лаптопите с ChromeOS, очила, автомобили с Android Auto, камери и дори хладилници и огледала.

Internet: Android изпревари Windows по интернет трафик
Android новини За първи път Android изпревари Windows по обем на интернет трафика, консумиран от съответните електронни устройства, сочат данните на StatCounter.

Март се оказа преломен месец за пазара на операционни системи. Интернет активността на потребителите на Android превиши тази на потребителите на Windows, като това се случва за първи път.

Публикувано 05 Апр, 2017 - 09:40 Още... 'Android изпревари Windows по интернет трафик' (596 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Oreo и Pocky са сред възможните сладки имена за следващия Android
Android новини Една от интересните традиции при Android е кръщаването на всяка следваща част на името на различен десерт. Следвайки латинската азбука, до момента сме на буквата N и съвсем логично вече има спекулации какво ще е следващото сладко име.

Интересно е, че и без това обсъжданата тема бе разпалена още повече след няколко закачливи коментара на вицепрезидента на Google Хироши Локхаймер. Имайки предвид, че с буквата О няма кой знае колко популярни десерти, Oreo е едно от логичните заключения и в свой пост в Twitter Локхаймер намекна точно за това. Той публикува видео с шоколадова бисквита, а за да бъде истерията пълна, малко по-късно пусна и снимка на шоколадовите пръчици Pocky с хаштаг #2018, пише Slash Gear.

Software: Android Wear 2.0 пристига на 9 февруари
Android новини Минаха осем месеца от представянето на новата операционна система за умни часовници Android Wear 2.0 на събитието Google I/O. Е, вече спокойно можем да заявим, че поне знаем кога тя ще стане достъпна за широката общественост.

Очаква се това да се случи на 9 февруари. Информацията идва от популярния Twitter акаунт @evleaks (Evan Blass), който много често предрича успешно спецификации, дати за премиери и ценови варианти на различни устройства от технологичната сфера.

Публикувано 18 Яну, 2017 - 08:28 Още... 'Android Wear 2.0 пристига на 9 февруари' (368 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   12345678910   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh