Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 132 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Acer новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   123456   >

Hardware: Acer с най-голяма печалба от 8 години насам
Acer новини Тайванският производител на компютри Acer отчете през второто тримесечие на 2018 г. най-голямата си чиста печалба за последните 8 години. Нетният доход на компанията за периода април-юни е 881 млн. тайвански долара (28,8 млн. щатски долара), което е с 24% повече от резултата за първото тримесечие.

Печалбата на Acer през тримесечието се е увеличила с 261%, спрямо същия период на миналата година. Компанията подчертава, че това е най-високият й резултат от второто тримесечие на 2011 г. насам.

Публикувано 09 Авг, 2018 - 14:25 Още... 'Acer с най-голяма печалба от 8 години насам' (681 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Acer Predator Orion 5000 и 3000 – мощни десктопи за игри
Acer новини Новите геймърски десктопи Predator Orion 5000, представени наскоро от Acer, са насочени към потребители, които се нуждаят от безкомпромисна производителност и адаптивни шасита за бъдещ ъпгрейд. Компанията пусна също десктопи от среден клас Predator Orion 3000, както и разширен набор от аксесоари Predator, които ще помагат на геймърите да се справят с предизвикателствата по време на игра.

„Десктопите Predator Orion предлагат на геймърите всеобхватен избор, със зашеметяващото си шаси, специално вградената охлаждаща система, възможностите за ъпгрейд, както и с високо оцененият от всички софтуер, който свързва всичко това в едно”, сподели Джеф Лий, изпълнителен директор на направлението за настолни компютри в Acer.

Публикувано 07 Юни, 2018 - 10:56 Още... 'Acer Predator Orion 5000 и 3000 – мощни десктопи за игри' (988 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Acer извежда на борсата нови бизнеси
Acer новини В близките месеци Acer ще изведе на борсата някои от новите си подразделения, за да им даде допълнителен импулс и да поддържа растеж, съобщи тайванското издание Taipei Times.

„В последните няколко години извършихме коренна корпоративна трансформация. Настъпи време да преминем към нов етап и да постигнем устойчивост”, заяви на скорошна пресконференция шефът на компанията Джейсън Чен.

Публикувано 26 Дек, 2017 - 11:45 Още... 'Acer извежда на борсата нови бизнеси' (917 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Acer с рекордна печалба за последните 7 години
Acer новини Силното търсене на геймърски продукти и бизнес ноутбуци доведе до ръст на приходите и рекордна печалба за последните седем години на тайванския производител Acer, сочат финансовите резултати на компанията за третото тримесечие на 2017 г.

В периода юли-септември приходите на Acer възлизат на 60,58 млрд. тайвански долара (2 млрд. щатски долара), което е ръст от 13% спрямо предходното тримесечие и 3,4% на годишна база, отбелязва Digitimes.com.

Публикувано 13 Ное, 2017 - 09:08 Още... 'Acer с рекордна печалба за последните 7 години' (829 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Acer бележи 168% ръст в геймърския бизнес
Acer новини Приходите на тайванския производител Acer през третотото тримесечие са нараснали с 8,3% спрямо същия период на предходната година и възлизат 2 млрд. долара, сочи публикуваният тази седмица финансов отчет на компанията.

Успешно се развива геймърският бизнес на Acer. Приходите от продажба на продукти за игри са се увеличили със 168% през тримесечието, като делът им възлиза на над 10% от общите постъпления на компанията.

Публикувано 13 Окт, 2017 - 10:54 Още... 'Acer бележи 168% ръст в геймърския бизнес' (621 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Acer удвои продажбите на геймърски монитори
Acer новини Доставките на геймърски монитори с бранда Acer са нараснали със 103% през първата половина на 2017 г., а приходите на тайванския производител от този бизнес са се увеличили с 50%, съобщи DigiTimes.com, позовавайки се на източници от компанията.

Успехът на Acer при геймърските монитори се дължи на изместването на фокуса към моделите от средна ценова категория, пояснява Виктор Чиен, президент на подразделението за монитори и проектори. Компанията очаква същия ръст и през второто полугодие, а като цяло за 2017 г. Acer ще удвои доставките на монитори за геймърския сегмент от пазара.

Публикувано 16 Сеп, 2017 - 10:42 Още... 'Acer удвои продажбите на геймърски монитори' (950 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Acer създава платформа за умни таксита
Acer новини Acer, производител на компютри от Топ 5 на световния пазар, създаде иновативна платформа за организация на услуга за умни таксита. Разработката е част от инициатива на тайванската компания в сферата на цифровите решения за умни градове, съобщи DigiTimes.com.

Благодарeние на технологии с изкуствен интелект (AI) и анализ на големи данни (Big Data), платформата ще дава препоръки за това къде е възможно максимално търсене на таксиметрови услуги, респ. къде е най-голям броят на потенциалните клиенти.

Публикувано 23 Юни, 2017 - 09:13 Още... 'Acer създава платформа за умни таксита' (698 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Acer превзе 28% от пазара на хромбуци
Acer новини Acer увеличи дела си на пазара за хромбуци през миналата година, по данни на анализаторите от Gartner. Тайванската компания е лидер вече трета година поред.

През 2016 г. продажбите на хромбуци с бранда Acer са нараснали с 33% спрямо предходната година, а делът на компанията вече е 28%, или над една четвърт от всички доставени мобилни компютри под управление на Chrome OS.

Публикувано 04 Мар, 2017 - 08:34 Още... 'Acer превзе 28% от пазара на хромбуци' (700 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Acer Swift 7 е първият лаптоп с дебелина под 1 см
Acer новини Acer показа впечатляващия си лаптоп Swift 7, който е първият с дебелина на корпуса под 10 мм и използва току-що представите процесори Intel Core от 7-мо поколение.

Acer Swift 7 е с профил от 9.98 мм и има 13.3" Full HD дисплей със защита от Gorilla Glass, Kaby Lake процесори Core i5, до 8 GB RAM, 256 GB SSD, два USB 3.1 Type-C порта и до 9 часа живот на батерията.

Публикувано 12 Яну, 2017 - 17:07 Още... 'Acer Swift 7 е първият лаптоп с дебелина под 1 см' (317 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Acer остава печеливша в процес на трансформации
Acer новини Acer отчете повишени приходи и печалба за третото тримесечие на финансовата 2016 година в период на трансформации на бизнеса на компанията.

Приходите на тайванския производител са нараснали с 4,3% за тримесечието юли-септември и възлизат на 1,87 млрд. долара. Оперативната печалба на компанията е 15 млн. долара, което е с 10,2% по-малко спрямо същия период на миналата година.

Acer обяви чиста печалба за тримесечието в размер на 7,9 млн. щатски долара, или с 30,3% повече на годишна база.

Публикувано 14 Ное, 2016 - 12:45 Още... 'Acer остава печеливша в процес на трансформации' (614 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   123456   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh