Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 105 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Motorola новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   123456   >

Hardware: Motorola XOOM е първият таблет с Android 3.0 Honeycomb
Motorola новини Android 3.0 Honeycomb е първата официална версия на платформата на Google за таблети и точно на това акцентира Motorola при представянето на таблета XOOM - първия, в който е инсталиран новият софтуер. Платформата няма много общо с познатия ни Android и предлага напълно нов интерфейс, оптимизиран за работа с този тип устройства, сред чиито възможности са мултитаскинг, използване на уиджети и достъп до последните мобилни приложения на Google. Устройството се задвижва от двуядрен процесор NVIDIA Tegra 2 и има 10.1" дисплей с резолюция 1280 x 800 пиксела. Поддържа възпроизвеждане на 1080р видео, няма проблеми с Adobe Flash съдържание и разполага с HDMI порт за връзка с телевизор. Останалите характеристики включват разположена отпред 2МР камера за видеоразговори през Wi-Fi или 3G/4G връзка, задна камера с резолюция 5МР, която записва и 720р видео, жироскоп, барометър, компас и акселерометър. Вградената памет е 32GB, а освен това има и слот за флаш карта. Добавена е и 1GB RAM памет. Таблетът ще се предлага в Щатите в мрежата на Verizon Wireless от първото тримесечие с 3G и Wi-Fi възможности, а през второто тримесечие ще получи ъпгрейд и до 4G LTE.

Публикувано 07 Яну, 2011 - 18:52 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Motorola Milestone 2 e GSM версията на Droid 2
Motorola новини Motorola все още не е обявила официално, че Droid 2 ще има GSM версия, която ще се нарича Milestone 2, онлайн се появи видео, което категорично потвърждава това. Става дума за промоционален клип на смартфона, който е бил публикуван от Motorola в YouTube, но бързо е бил свален оттам. Разбира се, не и преди да бъде записан от бдителни потребители. От видеото разбираме, че Milestone 2 е почти пълно копие на Droid 2, като се изключат мобилните възможности. Това означава, че има процесор TI OMAP3620 на 1GHz, 512MB RAM памет, 5МР камера с двойна LED светкавица и запис на HD видео, подобрена клавиатура, 8GB вградена памет и слот за допълнителна и работи с Android 2.2. Последното носи със себе си съвместимост с Flash съдържание в браузъра и възможност за превръщане на телефона в точка за достъп за споделяне на мобилен интернет с до 5 устройства. За разлика от Milestone, Milestone 2 ще разполага и с интерфейса MOTO BLUR. Сега остава да разберем кога да очакваме смартфона на пазара и на каква цена.

Публикувано 04 Сеп, 2010 - 12:28 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Motorola Flipout
Motorola новини Квадратен, въртящ се смартфон е новият коз, на който ще разчита Motorola. Моделът Flipout работи под управление на операционна система Android 2.1 и идва с функционалност MOTOBLUR за по-лесен достъп до социални мрежи, бекъп и синхронизиране на контакти, е-поща и др.

Снабден с физическа клавиатура QWERTY, смартфонът е насочен към младежката аудитория. Именно оттам Motorola очаква засилен интерес към нейния нов продукт.

Публикувано 07 Авг, 2010 - 01:15 Още... 'Motorola Flipout' (399 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Motorola продаде част от бизнеса си за $1,2 млрд.
Motorola новини Motorola продаде бизнеса си с безжично оборудване на Nokia Siemens Networks, съобщи вчера купувачът. Чрез сделката, Nokia Siemens ще засили своето присъствие в Северна Америка, където ще се конкурира с шведската Ericsson и китайската Huawei Technologies.

Двете компании са се споразумели за цена от 1,2 милиарда долара в кеш. Очаква се сделката да бъде финализирана към края на 2010 година.

Публикувано 20 Юли, 2010 - 15:16 Още... 'Motorola продаде част от бизнеса си за $1,2 млрд.' (768 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Motorola Charm - нов смартфон с Android 2.1
Motorola новини След като напоследък онлайн непрекъснато се появяваше неофициална информация за нов смартфон с Android на Motorola, компанията официално го представи под името Motorola Charm. Устройството използва Android 2.1, към който е добавен интерфейсът MOTOBLUR, и на практика това ще е първото устройство, което ще комбинира двете. Има 2,8" сензорен дисплей с QVGA резолюция и мултитъч и ще се предлага ексклузивно в американската мрежа на T-Mobile, така че вероятно няма да го видим в Европа. Интересно е, че телефонът включва функцията за управление BACKTRACK, която разчита на допълнителен сензорен панел върху задната част на корпуса. Другите характеристики включват Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 2.0+EDR, пълен набор от приложенията на Google, показване на Flash съдържание, 3МР камера, CrystalTalk PLUS за подобрен звук при разговор, разширени възможности за работа със социални мрежи, FM радио, 3,5 мм аудиоизход, GPS приемник и компас и т.н.

Публикувано 11 Юли, 2010 - 19:56 Още... 'Motorola Charm - нов смартфон с Android 2.1' (71 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Motorola Droid X в Щатите от 15 юли
Motorola новини Както очаквахме, днес Verizon, Motorola и Google официално представиха най-новия смартфон от серията Droid - модела Droid X. Устройството ще се продава в Щатите от 15 юли на цена от 199 долара при сключването на двугодишен договор и след 100 долара отстъпка. Потребителите ще трябва да плащат месечна такса започваща от 30 долара. Засега устройството ще е достъпно само за клиентите на Verizon, тъй като е ексклузивно предложение за оператора, но не е изключено след време Motorola да предложи подобно изглеждащ телефон и извън Щатите.

Публикувано 25 Юни, 2010 - 20:20 Още... 'Motorola Droid X в Щатите от 15 юли' (950 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Motorola пуска 6 нови бюджетни телефона
Motorola новини Motorola разшири серията си WX от бюджетни телефони с цели 6 нови модела. Сред новите устройства са WX161 и WX181 с FM радио и фенерче и WX260 и WX265, които добавят Bluetooth, MP3 плеър и microSD слот за карти памет до 2GB. Другите две нови устройства са WX290 и WX295, които включват и камера.

Публикувано 24 Апр, 2010 - 15:11 Още... 'Motorola пуска 6 нови бюджетни телефона' (785 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Motorola ще представи на CES 2010 два гугълфона
Motorola новини Motorola ще анонсира два нови гугълфона на януарското изложение CES 2010, съобщава Electronista, позовавайки се на заявление на аналитика от Global Equities Трип Чаудри.

По думите на Чаудри, Motorola готви за оператора AT&T Android-комуникатор с апаратна клавиатура и стандартен набор от приложения за достъп до услугите на Google.

Публикувано 02 Яну, 2010 - 18:26 Още... 'Motorola ще представи на CES 2010 два гугълфона' (372 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Motorola разкри предварително характеристиките на Droid
Motorola новини Motorola пусна предварително страницата със спецификациите на Droid, в резултат на което успяхме да научим какви точно ще са възможностите на телефона. От тях разбираме, че разполага с 3,7" сензорен екран с резолюция 480 х 854 пиксела и съотношение на страните 16:9 и 5 МР камера с 4х цифрово приближение, автоматичен фокус и LED светкавица. Камерата ще записва видео с резолюция 720 х 480 пиксела при 24 fps. Процесорът на телефона ще работи с честота 550 MHz, а сред другите му характеристики са Bluetooth, Wi-Fi 802.11b/g и micro USB слот, като ще се продава заедно с 16GB карта. Батерията ще бъде литиево-йонна с капацитет 1400 mAh и ще осигурява максимално време за разговори от 358 минути, а в режим на готовност ще работи до 270 часа. Размерите на Droid са 60 х 115,8 х 13,7 мм при тегло от 169 грама. По-долу можете да видите видео, записано на страницата на телефона, преди Motorola да я свали.

Публикувано 24 Окт, 2009 - 15:31 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Motorola Aura гледа към звездите
Motorola новини Като разчита на факта, че радиотехниката на борда на Apollo 11 е осигурила първите изображения и звук от Луната, Motorola започва да предлага специална версия на не по-малко специалния си телефон Aura. Наречена Celestial Edition, тя отбелязва 40-годишнината от кацането върху спътника на Земята, като първото устройство от нея ще отиде при Нийл Армстронг, първия човек стъпил на Луната. В телефона е добавено обичайното тематично съдържание, което в случая е осигурено от НАСА и включва видео, изображения и звуци. Върху корпуса е гравирано и специално посвещение: Motorola AURA Celestial Edition, Honouring the Apollo 11 mission, 20th July 1969. Продажбите на телефона започват през юли.

Публикувано 05 Юли, 2009 - 03:45 Още... 'Motorola Aura гледа към звездите' (62 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   123456   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh