Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 85 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Motorola новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   123456   >

Motorola Mobility вече е собственост на Google
Motorola новини След 9 месеца чакане за одобрение от различни регулаторни органи и правителства Google най-сетне може да обяви официално своята собственост върху Motorola Mobility. Това става броени дни след като компанията успя да преодолее и последната пречка и да получи одобрението на китайското правителство срещу обещанието, че поне 5 години ще запази платформата Android безплатна и с отворен код. Акциите на Motorola вече спират да се търгуват самостоятелно, но съдбата на компанията все още не е напълно ясна, макар и Google да казва, че тя ще продължи да действа самостоятелно. Санджей Шах, който досега заемаше поста на изпълнителен директор и имаше основна роля за прехода към Android, ще напусне позицията си и ще бъде заменен от представителя на Google Денис Уудсайд.

Публикувано 26 Май, 2012 - 10:51 Още... 'Motorola Mobility вече е собственост на Google' (472 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Motorola пусна таблета Xyboard
Motorola новини Motorola пусна в продажба чрез своя сайт таблета Xyboard. Компанията е премахнала Droid от името на устройството, което по-рано се доставяше единствено от оператора Verizon Wireless с абонамент за LTE достъп.

Потребители, които искат да купят Xyboard без договор към Verizon, ще трябва да се задоволят само с Wi-Fi 802.11b/g/n достъп до интернет. LTE връзка е достъпна с контракт към оператора.

Публикувано 29 Яну, 2012 - 12:33 Още... 'Motorola пусна таблета Xyboard' (536 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Motorola въвежда второ поколение таблети Xoom 2
Motorola новини Motorola Mobility обяви два нови таблета от линията Xoom, с което даде заявка за сериозно присъствие на този пазар, въпреки разочароващите резултати до момента.
Моделите Xoom 2 и Xoom 2 Media Edition стъпват на платформа Android 3.2 Honeycomb и са предназначени съответно за корпоративния сегмент и потребителите на мултимедийни развлечения.

Устройствата разчитат на двуядрен процесор с тактова честота 1,2 GHz, модули Wi-Fi, 1 GB оперативна памет, 16 GB флаш памет и две камери - задна 5-мегапикселова и фронтална 1,3-мегапикселова.

Публикувано 04 Ное, 2011 - 08:55 Още... 'Motorola въвежда второ поколение таблети Xoom 2' (1063 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Моторола съкращава 800 души
Motorola новини Motorola Mobility ще съкрати 800 души от своя персонал, преди да бъде погълната от Google. Ръководството на компанията обаче не свързва редуцирането на персонала със смяната на собствеността, предаде electronista.com.

Съкращенията целят да намалят разходите на фона на слабите резултати за тримесечието, уточняват от компанията за смартфони и таблети, обособена в началото на годината при разделяне на Motorola на две части.

Публикувано 31 Окт, 2011 - 18:52 Още... 'Моторола съкращава 800 души' (347 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Motorola RAZR е представен вече официално
Motorola новини Компанията Motorola Mobility, както се очакваше, представи официално смартфона Motorola Droid RAZR (Spyder) и международния вариант Motorola RAZR. Събитието се проведе вчера в Ню Йорк в 12 ч. или около 19,30 ч. българско време. Моделът е наистина много тънък: дебелината му е само 7,1 mm. Устройството, противно на някои очаквания, работи с операционната система Android 2.3.5 Gingerbread, но не и с новата Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Смартфонът е оборудван с голям сензорен екран Super AMOLED 4,3 инчов с резолюция от 540x960 пиксела. Корпусът е направен с помощта на неръждаема стоманена рамка, задният панел е покрит с кевларови влакна, а предния – с Gorilla Glass. Също така, устройството е влагоустойчиво.

Публикувано 19 Окт, 2011 - 20:05 Още... 'Motorola RAZR е представен вече официално' (1926 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Motorola крои планове за собствена ОС
Motorola новини Motorola планира да създаде собствена мобилна операционна система и да се откаже от Android в част от смартфоните си, твърдят анализатори.

Според Mobile Research Group, американският производител ще разчита на своя платформа в моделите от средния ценови диапазон.

С разработка на новата система се занимава компанията Azingo, но засега не е известен пусковият срок на платформата.

Публикувано 24 Юни, 2011 - 09:43 Още... 'Motorola крои планове за собствена ОС' (382 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Motorola Xoom с 250 000 продажби
Motorola новини Motorola Mobility обяви, че компанията е реализирала 250 000 продажби за таблета Motorola Xoom, който бе пуснат на пазара през февруари. Все още предстои пускането на пазара на варианта на устройството с поддръжка на 4G свързване. Производителят предвижда това да се случи през лятото. Продажбите на Motorola Xoom са надхвърлили очакванията, които са били за 220 000 броя продадени устройства. Въпреки това 10-инчовият двуядрен Android 3.0 Honeycomb таблет не можа да се класира като сериозна конкуренция за iPad 2. Устройството на Apple се продаде в около 1 милиона бройки още през първия си уикенд на пазара. Motorola Mobility предвижда, че до края на фискалната година ще успее да продаде между 1,5 и 2 милиона устройства Motorola Xoom.

Публикувано 01 Май, 2011 - 20:01 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Motorola подготвя конкурент на Android
Motorola новини Американският гигант Motorola, който наскоро се раздели на две компании, разработва собствена мобилна операционна система. Проектът ще конкурира гугълската платформа Android - най-бързо развиващата се мобилна ОС на пазара в момента.

Motorola се страхува да не изпадне в зависимост от Google, пише informationweek.com, позововайки се на анализатор от Дойче Банк. Представител на компанията заявява, че Motorola е предана на Android, но в същото време не отрича разработката на собствена операционна система.

Публикувано 24 Мар, 2011 - 23:31 Още... 'Motorola подготвя конкурент на Android' (549 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Таблетът Xoom излиза на пазара за $800
Motorola новини Нашумялият таблет Motorola Xoom, спечелил овациите на CES в Лас Вегас, идва на пазара след две седмици. Търговката верига Best Buy рекламира устройството на цена от $800.

Очакваше се Motorola да пусне таблета за $700 на 14 февруари. Новата дата за официалния дебют е 24 февруари, съобщи electronista.com.

Публикувано 07 Фев, 2011 - 19:50 Още... 'Таблетът Xoom излиза на пазара за $800' (349 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Xoom e най-добрият продукт на CES 2011
Motorola новини Таблетът Xoom на Motorola бе избран за най-добър продукт на приключилото вчера изложение за потребителска електроника CES 2011 в Лас Вегас.

Xoom превъзхожда подобните конкурентни устройства и осигурява плавна работа на новата операционна система Android 3.0 Honeycomb, съобщи CNET News.

Публикувано 10 Яну, 2011 - 18:04 Още... 'Xoom e най-добрият продукт на CES 2011' (1102 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   123456   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh