Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 100 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Google новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930313233   >

Software: Google представи Android Studio 2.0 с много нови функции и подобрена скорост
Google новини През 2013 година Google официално представи Android Studio 1.0, за да развие своята мобилна платформа за приложения по-бързо. Сега компанията стартира Android Studio 2.0 с много нови функции и подобрена скорост.

Най-приятната от всички е Instant Run. Когато промените кода си, ще можете веднага да видите как това се отразява на приложението, без да е необходимо отново да компилирате или преинсталирате APK файла. Това би трябвало да "ускори вашите цикли на редактиране и изграждане", според Google.

Internet: Google Drive ще предложи функция за ограничаване на достъпа до файлове след определено време
Google новини Google добави нова полезна функция в Drive. Сега при споделянето на документи с колеги, или приятели, вие ще имате възможността да зададе време за достъп до тези файлове.

Можете да зададете стойности по подразбиране от 7 дни или 30 дни, въпреки че Google ви позволява да изберете точния ден, когато искате отсрещната страна вече да няма достъп до файловете ви.

Internet: Google иска да сваляме 4К филми за по-малко от секунда
Google новини Google Fiber все още е доста неразпространена услуга, но на базата на тази нова информация нямаме търпение да я видим в по-разширено действие и обхват. Оказва се, че Google предвижда невероятно високи скорости за своята Google Fiber интернет услуга, и това личи от нова обява за работа, публикувана от гиганта.

Тя е за позицията Photonics Engineer и от описанието й става ясно, че компанията възнамерява да увеличи интернет скоростта до 1 Tb/s, което е около 50 000 пъти повече от средния широколентов достъп в държава като Великобритания. Според текста основното предизвикателство пред назначения инженер ще бъде "създаването на гъвкав мрежов достъп в диапазона над Gb/s на потребител по един ефективен начин".

Публикувано 12 Мар, 2016 - 16:37 Още... 'Google иска да сваляме 4К филми за по-малко от секунда' (1029 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google патентова интерактивна книга
Google новини Два нови патента на Google, регистрирани в САЩ, разкриват намеренията на компанията да създаде интерактивна книга с добавена реалност и сензори за натиск и движение, вградени в самите страници.

В зависимост от действията на читателя, системата добавя на страниците различни елементи на добавена реалност. Изображението се проектира от малко устройство, интегрирано в системата. Предвиден е също и малък високоговорител за звуков съпровод, става ясно от единия патент.

Публикувано 06 Мар, 2016 - 15:39 Още... 'Google патентова интерактивна книга' (348 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Translate вече превежда на 103 езика
Google новини Популярната уеб услуга Google Translate добави нови 13 езика и вече е способна да превежда текст на 103 езика. Преди една година услугата поддържаше 60 езика, припомнят от Google.

С добавените 13 езика, Google Translate ще улесни боравенето с информация на 120 милиона души. Общият брой потребители, които ползват постоянно услугата, нарасна до над 1,2 милиарда души, или 99% от аудиторията на интернет, съобщава блогът на Google Translate.

Публикувано 19 Фев, 2016 - 13:52 Още... 'Google Translate вече превежда на 103 езика' (355 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google забранява употребата на Flash в рекламите си
Google новини Google е взелa решението да забрани употребата на Flash в своите интернет реклами.

Този стар и недолюбван мултимедиен софтуер от известно време изпитва продължителна агония и една след друга технологичните компании предпочитат да го блокират от своите платформи.

Изминаха почти девет години, откакто оригиналният iPhone изненадващо се появи без Flash поддръжка, но днес Apple далеч не е сама в своето пренебрежение към платформата. Друг голям удар току-що беше нанесен от Google.

Публикувано 12 Фев, 2016 - 21:14 Още... 'Google забранява употребата на Flash в рекламите си' (777 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Chrome браузърът става много по-бърз благодарение на Brotli
Google новини Браузърът Chrome ще започне да зарежда уеб страниците много по-бързо благодарение на нов алгоритъм за компресиране, наречена Brotli, който Google представи през септември миналата година. Chrome ще бъде в състояние да компресира данните до 26 процента повече в сравнение със съществуващия енджин за компресия Zopfli, което е впечатляващ скок.

Според инженера по уеб представяне на Google Иля Григорик Brotli е готов да за пускане в употреба, така че потребителите на Chrome трябва да очакват скок в производителността на браузъра.

Internet: Google Wallet ви позволява да изпращате пари чрез текстови съобщения
Google новини Изпращането на пари на друг човек само с помощта на смартфона ни е нещо, което ни кара да се чувстваме, сякаш живеем в бъдещето. Google Wallet се сдоби именно с такава функция.

Google обяви новата функция в блог публикация. Сега само с помощта на мобилното приложение ще извършвате парични преводи към други хора - дори ако информацията, която имате за тях, да е само телефонен номер.

Internet: Google Photos позволява да скриете снимки на бившата си
Google новини Google обяви пускането на нова функция за популярната услуга Google Photos, в която медиите веднага видяха възможността да "скриете бившата си".

От днес Android версията на Photos позволява да се скрият снимките на определен човек в раздела "Хора". Според Google това ще спре да показва снимки с тези хора и в раздела "преоткрийте този ден". Така потребителите получават възможността да крият определени снимки от фотобиблиотеката си. Функцията може да бъде особено полезна за хора, които често дават на други хора телефона си и се притесняват относно това, което могат да видят.

Публикувано 30 Окт, 2015 - 09:02 Още... 'Google Photos позволява да скриете снимки на бившата си' (411 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google официално се преобразува в Alphabet
Google новини В края на борсовата търговия в петък Google се преобразува официално в холдинг Alphabet, съобщи компанията на уеб страницата си за инвеститори.

Намеренията на Google за промени в корпоративната структура бяха обявени в началото на август. Създава се компания майка Alphabet, която ще даде възможност на подразделенията да функционират самостоятелно и да се развиват по-бързо.

Основният бизнес на Google – търсене, YouTube и Android – ще се управлява от отделно дъщерно предприятие, което ще функционира наред с подразделения като Nest и Google X. Всички подразделения ще работят под шапката на Alphabet.

Публикувано 05 Окт, 2015 - 14:19 Още... 'Google официално се преобразува в Alphabet' (748 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930313233   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh