Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 79 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Sony новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   1234567891011121314151617   >

Hardware: Sony Xperia Z3 Tablet Compact и нов умен часовник
Sony новини Sony се готви сериозно за IFA 2014. Очакваме нови смартфони (Xperia Z3 и Z3 Compact), таблет (Xperia Z3 Tablet Compact), но и умен часовник. Слуховете се трупат в последните месеци, но основно за смартфоните. Днес нещата се променят, тъй като от XperiaBlog разпространиха изтекла снимка, на която виждаме бъдещия таблет и новия умен часовник.

Публикувано 26 Авг, 2014 - 16:02 Още... 'Sony Xperia Z3 Tablet Compact и нов умен часовник' (953 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Sony Xperia Z3 може да струва 649 евро
Sony новини Очаква се Sony да представи смартфона Xperia Z3 на 3 септември на IFA 2014 в Берлин, а днес изтече информация, отнасяща се до цената на устройството.

Цената на Sony Xperia Z3 ще е 649 евро в Европа на свободна продажба и без договор с мобилен оператор. Тази информация, разбира се, не е потвърдена официално от производителя.

Публикувано 15 Авг, 2014 - 09:29 Още... 'Sony Xperia Z3 може да струва 649 евро' (702 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Sony се оттегля от слабия пазар на е-четци
Sony новини Японският гигант Sony потвърди слуховете, че се оттегля от пазара на четци на е-книги. Компанията няма да разработва нови модели, а ще продължи да продава до изчерпване на наличностите е-четеца Sony Reader PRS-T3, предаде lesen.net.

Решението на Sony не е изненада за анализаторите. След като напусна пазара на е-книги в Северна Америка, а по-късно се оттегли от Австралия и Европа, компанията загуби стимул да разработва нови модели е-четци.

Публикувано 05 Авг, 2014 - 09:55 Още... 'Sony се оттегля от слабия пазар на е-четци' (906 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: PS4 ще се продава заедно с ремастъра The Last of Us
Sony новини Sony и Naughty Dog потвърдиха, че работят по ремастър на The Last of Us с подобрени графика и звук за PlayStation 4.

Слуховете, стартирали от скрийншот от френската версия на Amazon, се оказаха истина. Sony обяви, че от 30-ти юли в Европа ще се предлага комплект, включва PS4, един контролер и The Last of Us Remastered. Цената, която компанията препоръчва, е 429 евро.

Публикувано 28 Юни, 2014 - 15:26 Още... 'PS4 ще се продава заедно с ремастъра The Last of Us' (434 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Xperia Z3 сигурно ще бъде с дебелина 7 мм
Sony новини Ако първите слухове са верни, очакваме нов флагман от Sony още през август. Според информация на Phone Arena, базирана на съобщение в Twitter на DooMLoRD от XDA, смартфонът ще бъде с тънък профил и нов дизайн. Очаква се профилът на Xperia Z3 да достига 7 мм в най-дебелата си част (Z2 достига 8.2 мм), а рамката около дисплея ще бъде максимално изтънена. Предишните слухове споменаваха, че дисплеят ще остане Full HD, но липсваше по-подробна информация за инчовете.

Публикувано 07 Юни, 2014 - 20:48 Още... 'Xperia Z3 сигурно ще бъде с дебелина 7 мм' (459 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Sony и Panasonic влизат в джойнт венчър за OLED екрани
Sony новини Конкурентите Sony и Panasonic може да си партнират в производството на OLED екрани. Двете компании влизат в плановете за съвместно предприятие на Japan Display – най-големия в света производител на дисплеи за смартфони и таблети.

Основен дял в новата компания ще притежава държавният фонд Innovation Network Corporation of Japan, твърди Ройтерс. С неговата подкрепа бе създадена Japan Display, която обедини губещите подразделения за дисплеи на Sony, Toshiba и Hitachi. Всяка от компаниите в бъдещия джойнт венчър ще участва със свои специалисти.

Публикувано 27 Май, 2014 - 18:48 Още... 'Sony и Panasonic влизат в джойнт венчър за OLED екрани' (892 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Sony Xperia M2 вече е в магазините на VIVACOM
Sony новини VIVACOM стартира продажбите на Sony Xperia M2 oт днес. Смартфонът на Sony предлага неустоима комбинация от висококачествени технологии на достъпна цена. OmniBalance дизайнът, който може да бъде открит в линията първокласни смартфони на Sony, ултрабързият процесор и големият 4.8" qHD екран са съчетани така, че да предоставят блестящо цялостно изживяване при работата със смартфона.

Публикувано 17 Май, 2014 - 07:30 Още... 'Sony Xperia M2 вече е в магазините на VIVACOM' (888 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Sony съобщи за по-големи от очакваните загуби
Sony новини Японският производител Sony публикува предварителни данни за финансовата 2013 година, която приключи на 31 март. Компанията очаква по-големи от прогнозираните загуби, предаде Блумбърг.

Чистата загуба на Sony се очаква да възлезе на 130 милиарда йени (около $1,3 млрд.), което е с 20 млрд. йени повече спрямо прогнозата от февруари. През октомври миналата година компанията дори прогнозира печалба, но мащабното преструктуриране се отрази негативно на резултатите.

Публикувано 04 Май, 2014 - 11:59 Още... 'Sony съобщи за по-големи от очакваните загуби' (342 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Над 7 млн. PS4 конзоли са продадени в световен мащаб
Sony новини От Sony обявиха, че към 6 април са били продадени над 7 млн. броя конзоли PlayStation 4 (данни на SCEI – Sony Computer Entertainment Inc). Андрю Хаус, президент и главен изпълнителен директор на SCEI, сподели, че компанията е много доволна от положителния отзвук, който предизвика новата конзола. Софтуерните продажби за PS4 отбелязват растеж.

Публикувано 19 Апр, 2014 - 08:05 Още... 'Над 7 млн. PS4 конзоли са продадени в световен мащаб' (839 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Sony Xperia Z2 Compact - ще го видим ли скоро
Sony новини Компактният вариант на Sony Xperia Z1 беше една много приятна изненада. Това не беше първият „мини” модел на флагман, но беше първият, в който не беше направен компромис с параметрите. Това се отрази и на цената, но ни допаднаха високите хардуерни възможности, комбинирани с по-скромните (по днешните стандарти) инчове на дисплея. По всичко личи, че японският производител е решил да приложи същата тактика и при Xperia Z2, пускайки негова Compact версия.

Публикувано 06 Апр, 2014 - 09:12 Още... 'Sony Xperia Z2 Compact - ще го видим ли скоро' (613 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   1234567891011121314151617   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh