Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 81 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Vivacom новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930   >

Games: VIVACOM подарява над 200 атрактивни награди с логото на „Пчеличката Мая“
Vivacom новини VIVACOM, съвместно с А Плюс Филмс, стартира на своята Facebook страница игра с над 200 атрактивни награди, свързани с премиерата на дългоочакваната, пълнометражната 3D анимация на „Пчеличката Мая“, която излиза в кината на 26 септември. Участниците в играта ще се борят за 100 DVD-та със сериала в комплект с книжка за оцветяване, 30 богато илюстрирани книги с приключенията на Мая и нейния приятел Уили, а един щастливец ще има възможността да грабне голямата награда - луксозен детски фотьойл с лика на любимата на малки и големи героиня. За лоялните клиенти на VIVACOM са предвидени и допълнителни награди – 100 броя тройни билети за прожекциите на анимационния филм в кината.

GSM: Август е месецът на Samsung в магазините на VIVACOM
Vivacom новини От 1 август в магазините на VIVACOM започва специалното намаление на цените за всички смартфони от серията Galaxy на Samsung. В промоцията ще бъдат включени и най-актуалните и търсени модели. Отстъпките за устройствата ще важат както при покупка в брой, така и при разсрочено плащане.

Публикувано 04 Авг, 2014 - 10:49 Още... 'Август е месецът на Samsung в магазините на VIVACOM' (1108 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: VIVACOM започва записване за хита сред таблетите - Samsung Galaxy Tab S
Vivacom новини Най-дългоочаквания таблет на Samsung - Galaxy Tab S, ще бъде в магазините на VIVACOM от следващата седмица. Потребителите, които го очакват с нетърпение и искат да получат преди всички ексклузивна информация за хитовия модел, могат да се запишат за нея тук. При последваща покупка на устройството в комбинация с тарифен план Traffic Unlimited за срок от 24 месеца, всеки клиент ще получи двойно повече MB на максимална скорост.

GSM: VIVACOM представя първия смартфон с осемядрен процесор - Huawei Honor 3X
Vivacom новини От тази седмица магазините на VIVACOM ще представят първия смартфон с осемядрен процесор - Huawei Honor 3X. Най-новият модел на китайската компания работи под Android OS, v4.2.2 (JellyBean), има 2GB RAM и 8GB ROM памет, елегантно съчетани в 8.9мм тънко тяло. Освен от бързината на осемядрения процесор MediaTek с честота 1.7 GHz, всеки потребител ще бъде впечатлен и от бързината на работата на устройството в 3Gмрежата на VIVACOM. Дори големи и тежки страници в интернет се зареждат със забележителна скорост.

GSM: Най-популярните допълнителни пакети на VIVACOM на половин цена
Vivacom новини VIVACOM пуска най-популярните си добавки за разговори с приятели и изпращане на SMS-и и MMS-и на половин цена. Допълнителните пакети +Group 2 и 5, +VIVA и +SMS&MMS M и L се предлагат с отстъпка в размер на 50% от месечната такса за първите 2 месеца при подписване на едногодишен договор и за първите 12 месеца при подписване на двугодишен договор. Офертата е валидна до края на септември 2014 г. От нея могат да се възползват както нови, така и настоящи клиенти на VIVACOM.

GSM: VIVACOM и Sony с ексклузивни предложения по повод Мондиал 2014
Vivacom новини Вчера в Европейския търговски център на официално събитие, с водещи Ели Гигова и Камен Алипиев и специален гост – „Екзекуторът на петлите“ Емил Костадинов, VIVACOM и Sony анонсираха своите съвместни ексклузивни предложения по повод стартиращото днес Световно първенство по футбол в Бразилия. На всеки, който закупи от магазин на мобилния оператор смартфон Sony Xperia M2 с двугодишен договор за тарифа Net&Call, двете компании ще подарят реплика на оригиналната топка за Мондиал 2014. Лоялните клиенти на телекома пък ще могат да се включат в специална томбола с 95 атрактивни награди от Sony, посветени на Мондиал 2014.

Games: VIVACOM с награди за лоялните си клиенти – пътуване до Магическия детски парк в Париж и подаръци от Disney Channel
Vivacom новини Туристически пакет до Магическия детски парк в Париж за цялото семейство и още много подаръци от Disney Channel могат да спечелят лоялните клиенти на VIVACOM, които се регистрират в новата Facebook игра на мобилния оператор. Голямата награда включва двупосочни самолетни билети за двама възрастни и две деца до 12 години по направление София-Париж-София, трансфер летище-хотел-летище в Париж, 2 нощувки със закуски в хотел 3*, билети за вход в Магическия детски парк и медицински застраховки.

GSM: Неограничени разговори и мобилен интернет с 40 лева отстъпка от VIVACOM
Vivacom новини От днес всеки, който избере да сключи нов двугодишен договор за тарифен план Net&Call XXL, ще може да се възползва от 40 лева отстъпка от месечната такса за целия срок на договора. Така, само срещу 59.99 лв. на месец, потребителите ще получат неограничени разговори към всички фиксирани и мобилни мрежи в страната и неограничен интернет с 10 000 MB на максимална скорост в 3G мрежата с най-добро покритие в България.

GSM: Златният и червеният LG G2 само в магазините на VIVACOM
Vivacom новини Само в магазините на VIVACOM ще може да бъде намерен елегантният смартфон LG G2 от лимитираната серия в червено и златисто. Той разполага с технически характеристики от последно поколение - 5.2" IPS дисплей, който има Full HD резолюция и 16M цвята. Превъзходният дисплей пресъздава до съвършенство дори най-малките детайли от снимките, направени с 13MP-та камера.

Публикувано 12 Май, 2014 - 09:10 Още... ' Златният и червеният LG G2 само в магазините на VIVACOM' (462 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: До 6 ст. отстъпка на всеки литър гориво за лоялни клиенти на VIVACOM
Vivacom новини До 6 стотинки отстъпка на всеки литър бензин или дизел и до 5 стотинки за всеки литър газ пропан бутан ще получават лоялните клиенти на VIVACOM, които зареждат своите автомобили на бензиностанции, собственост на ПЕТРОЛ. Предложението е в сила от 01.05.2014 до 31.05.2014 за всички притежатели на VIVAClub карти, като отстъпките зависят от нивото на лоялната карта.

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh