Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 136 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Vivacom новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930   >

GSM: VIVACOM предлага ексклузивно Motorola MILESTONE, идва с Android 2.1
Vivacom новини VIVACOM e първият български оператор, който пуска в магазините си смартфона Motorola MILESTONE. Телекомът ще предлага устройството на преференциалната цена от 649,90 лв. до изчерпване на количествата. Цената е валидна при сключване на двугодишен договор за абонаментен план UniCall XL, който включва 100 часа разговори на месец към всички оператори в страната и 100 МB безплатен трафик за сърфиране в интернет през мобилен телефон за 70 лв. месечна такса. Motorola MILESTONE ще бъде в магазинната мрежа на VIVACOM от 20 март. Интересно е, че в България телефонът ще се предлага (от компанията потвърдиха това) с най-новата версия на платформата - Android 2.1. Наскоро Motorola обяви, че ъпдейтът ще е достъпен в близките дни и това, изглежда, ще стане преди 20 март.

Публикувано 13 Мар, 2010 - 17:16 Още... 'VIVACOM предлага ексклузивно Motorola MILESTONE, идва с Android 2.1' (357 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Vivacom ще получава по-малко от SMS паркиране
Vivacom новини Vivacom ще намали с над 50% дела си в цената за паркиране с SMS в столицата. Това стана ясно днес на проведена среща между телекома и представители на Центъра за градска мобилност в Столичната община.

Компанията се е съгласила с позицията на общината за оптимизиране, с цел да се облекчи проблема с паркирането в синята зона на града.

Публикувано 21 Фев, 2010 - 19:40 Още... 'Vivacom ще получава по-малко от SMS паркиране' (529 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Vivacom отчита 60% регистрирани потребители на предплатени SIM карти
Vivacom новини 60% регистрирани активни потребители на предплатени мобилни карти отчете VIVACOM в предпоследния ден от кампанията за регистрация на предплатените карти. Според решението на Комисията за регулиране на съобщенията това е единственият начин тези клиенти да запазят своя номер.

Internet: Всички магазини на Vivacom стават Wi-Fi точки
Vivacom новини Магазините на Vivacom в страната стават безплатни интернет точки с обхват и в пространствата в близост до сградата, съобщиха от телекома. От услугата могат да се възползват притежатели на лаптопи и мобилни устройства, независимо от оператора, към който са свързани.

От днес дновременно започват да работят над 180 безплатни интернет точки, вкл. и в по-малки населени места, където Vivacom има свой офис.

Публикувано 26 Дек, 2009 - 04:03 Още... 'Всички магазини на Vivacom стават Wi-Fi точки' (696 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Vivacom отчита над 20% регистрирани потребители на предплатени SIM карти
Vivacom новини София, 19 ноември 2009 г. – Над 20% регистрирани активни потребители на предплатени мобилни карти отчете VIVACOM за месец. През октомври телекомът стартира кампания, в която да напомни на своите клиенти крайните срокове, които трябва да спазят, за да регистрират своята предплатена карта и да запазят номера си.

За да стимулира клиентите си на предплатени мобилни услуги да регистрират в срок своите карти, VIVACOM дава на всеки от тях по 50 включени минути в мобилната си мрежа. Тази оферта е част от политиката на телекома да добавя повече стойност към всички услуги, които предлага на пазара.

GSM: VIVACOM съветва потребителите как да се предпазят от телефонните измами
Vivacom новини София, 9 ноември 2009 г. - Кампания за превенция на телефонните измами стартира най-големият телекомуникационен оператор VIVACOM. Инициативата се провежда в рамките на Международната седмица за борба с измамите между 8 и
14 ноември 2009 г. Акцентът в кампанията са зачестилите напоследък телефонни измами в страната. Затова телекомът дава шест съвета как потребителите на мобилни и фиксирани телефонни услуги да се предпазят от измама:

Vivacom приключи с Global Net Solutions
Vivacom новини Телеком операторът Vivacom прекратява търговските си отношения с дистрибуторската верига Global Net Solutions.

Раздялата е факт от 1 ноември и е свързана с оптимизиране на търговската мрежа на Vivacom, съобщиха от телекома.

Публикувано 02 Ное, 2009 - 00:09 Още... 'Vivacom приключи с Global Net Solutions' (309 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Безплатни минути при регистрация на SIM карти
Vivacom новини Операторът Vivacom ще дава по 50 включени минути в мобилната си мрежа на клиентите на предлатени услуги, за да ги стимулира да регистрират картите си в срок.

Според решението на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС), всички притежатели на предплатени мобилни услуги трябва да регистрират своите карти не по-късно от 31 декември тази година.

Публикувано 25 Окт, 2009 - 20:58 Още... 'Безплатни минути при регистрация на SIM карти' (1264 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Vivacom пусна изгодна пакетна услуга
Vivacom новини Телеком операторът Vivacom излиза на пазара с пакетно предложение, което включва мобилна услуга, фиксиран телефон и интернет.

Срещу месечен абонамент от 40 лв. услугата Vivacom Trio предлага неограничени разговори в мрежата на оператора и неограничен достъп до интернет.

Клиентите на пакетната услуга получават възможност за неограничени селищни и междуселищни разговори във фиксираната мрежа на Vivacom, както и безлимитни международни разговори за първа международна група, включваща страните от ЕС, Балканските държави, САЩ, Канада и Русия.

Публикувано 02 Окт, 2009 - 14:39 Още... 'Vivacom пусна изгодна пакетна услуга' (1432 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Vivacom ще окаже пълно съдействие на работната група за базовите станции
Vivacom новини VIVACOM ще окаже пълно съдействие на работната група за изготвянето на доклад за състоянието на нормативната уредба в страната ни в областта на мобилните базови станции и антени. Това заявиха представителите на телекомуникационната компания по време на първото заседание на работната група, което се проведе на 23 септември 2009 г. в Министерството на транспорта, съобщенията и информационните технологии. На срещата присъстваха и представители на другите две телекомуникационни компании Mtel и Globul.

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh