Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 145 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Vivacom новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930   >

GSM: CAT B15 ексклузивно във VIVACOM
Vivacom новини Новият модел от устойчивата на екстремни условия серия на CAT, B15, тръгва ексклузивно в търговската мрежа на VIVACOM в края на тази седмица. Смартфонът е подходящ за хора с активен начин на живот, спортисти, занимаващи се с екстремни спортове, катерачи и др. Устойчив е на удар и ниски температури, а сертификатът IP67 гарантира неговата устойчивост на прах и вода. Специалната му система за проследяване на пръстите позволява работа с него дори с мокри ръце.

Публикувано 26 Апр, 2013 - 14:20 Още... 'CAT B15 ексклузивно във VIVACOM' (436 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Близо 300 хил. лв. инвестира VIVACOM в новото поколение професионалисти
Vivacom новини За поредна година VIVACOM ще инвестира близо 300 хиляди лева в развитието на новото поколение професионалисти. Телекомът консултира на място студенти от шест големи български университета в цялата страна как да станат успешни в бизнеса и какви умения се изискват от бъдещите лидери в корпоративна среда.

GSM: VIVACOM пуска уникален фиксиран план с минути към всички мрежи
Vivacom новини VIVACOM пуска на пазара уникален план за домашен телефон с включени минути към всички мрежи в страната и Първа международна група. Към момента на пазара у нас не съществува пакет за фиксирана услуга, който да включва минути към мобилни мрежи и неограничени разговори с чужбина.

GSM: От утре VIVACOM пуска мощния LG Optimus G
Vivacom новини От утре мощният LG Optimus G започва да се предлага в магазините на VIVACOM. Флагманът на корейската компания залага на силни технически параметри, характерни за високия клас смартфони. Телекомът ще предлага устройството за 33.90 лв. на месец с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall XL или в брой за 739.90 лв.

LG Optimus G разполага с голям екран с 4.7-инчов True HD IPS дисплей, който осигурява по-висока резолюция, яркост и яснота, като цветовете, които възпроизвежда, са максимално близки до оригиналните. Aпаратът е оборудван с четириядрен Snapdragon S4 Pro процесор с честота 1.5GHz и работи под Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean). Задната камера е с резолюция 13 мегапиксела, а предната - която дава възможност за видео разговори - 1.3 MP. Моделът осигурява огромните 32 GB памет и още 2 GB RAM.

Публикувано 14 Мар, 2013 - 22:11 Още... 'От утре VIVACOM пуска мощния LG Optimus G' (666 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: 25% по-ниски месечни такси за лоялни клиенти на VIVACOM
Vivacom новини 25% по-ниски месечни такси за целия срок на договора ще плащат всички лоялни клиенти на VIVACOM, които решат да надградят настоящите си планове за мобилна, интернет или ТВ-услуга и подновят договора си в периода 1 март - 31 май, 2013 г. Преминаването към по-голям пакет ще им спестява годишно между 30 и 300 лв. в зависимост от избраната услуга. Процентното намаление от абонамента важи за актуалните мобилни тарифи на оператора, както и за планове за интернет и телевизия, независимо от скоростта или броя канали, заявени от потребителите.

Публикувано 06 Мар, 2013 - 10:00 Още... '25% по-ниски месечни такси за лоялни клиенти на VIVACOM' (961 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Антивирусна програма от шесто поколение безплатно с всеки VIVACOM нет пакет
Vivacom новини VIVACOM надгражда антивирусната защита на всички клиенти на своя фиксиран Интернет. Мощният ESET NOD32 Antivirus е от ново, шесто поколение програми за борба с интернет заплахите и ще се предлага напълно безплатно към всеки един от нет пакетите на телекома, независимо дали става въпрос за оптична или DSL-връзка. Основните характеристики на подобрения антивирусен софтуер са наличието на Social Media Scanner за Facebook и анти-фишинг модул, който защитава от опити на фалшиви уебсайтове за кражба на чувствителна лична информация като потребителски имена, пароли или детайли за онлайн банкиране и кредитни карти.

Cars: До 6 ст. отстъпка на всеки литър гориво за лоялни клиенти на VIVACOM
Vivacom новини До 6 стотинки отстъпка на всеки литър бензин или дизел и до 5 ст. - за всеки литър газ пропан бутан ще получават лоялните клиенти на VIVACOM, които зареждат своите автомобили на бензиностанции, собственост на ПЕТРОЛ. Предложението е в сила до края на февруари за всички притежатели на VIVACLUB карти, като отстъпките зависят от нивото на лоялната карта.

Internet: VIVACOM намалява цените на интернет пакетите си на двугодишни договори
Vivacom новини С до 13% падат цените на интернет пакети на VIVACOM от първи февруари при подписване на двугодишни договори. Потребителите ще могат да избират скорости от 15 до 100 Mbps на цени между 14.80 и 37.80 лв. Основните предимства на интернет пакетите, които предоставя телекома, са наличието на безплатно Wi-Fi-устройство и антивирусна защита като част от услугата, както и осигуряването на еднакво високата скорост, както към български, така и към международни сайтове.

GSM: До 80% отстъпка за всички марки телефони в магазините на VIVACOM през януари
Vivacom новини От края на тази седмица VIVACOM започва специално намаление на телефони във всичките си магазини в страната. Отстъпките за мобилните устройства ще достигат до 80% от първоначалната им стойност, като намалението се начислява върху вече субсидираните от телекома цени. Заради регистрирания силен интерес от страна на потребителите това е третата такава кампания, която телекома прави в рамките на половин година.

Internet: VIVACOM с нови бизнес пакети за сателитен интернет
Vivacom новини VIVACOM пуска два нови пакета за сателитен интернет, насочени основно към бизнес сегмента с локации в труднодостъпни за инфраструктурно покритие места. Пакетите разполагат с по-голям обем включени данни на максимална скорост - до 60 GB и за първи път осигуряват наличието на статичен IP-адрес. Скоростите на услугата за сваляне на данни през сателит достига 18 Mbps, а за качване - 6 Mbps.

Публикувано 14 Яну, 2013 - 15:33 Още... ' VIVACOM с нови бизнес пакети за сателитен интернет' (531 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh