Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 85 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Apple новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

<   123456789101112131415161718192021222324   >

GSM: Apple прекрати поддръжката на iPhone 5
Apple новини Приключи една епоха в историята на смартфоните iPhone. Производителят Apple обяви официално, че прекратява сервизната поддръжка и обслужване на модела iPhone 5, който вече е в списъка с „остарели и излезли от употреба” продукти с американския бранд.

В категорията „остарели” Apple поставя продукти, снети от производство преди повече от 5 и по-малко от 7 години. Докато в САЩ и Турция iPhone 5 се отнася към остарелите устройства, на останалите пазари този модел се води „излязъл от употреба”.

Публикувано 05 Ное, 2018 - 09:03 Още... 'Apple прекрати поддръжката на iPhone 5' (477 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Чакат се Mac компютри с процесори от Apple
Apple новини Apple използва успешно собствено-разработени процесори в мобилните си устройства – смартфони, таблети и часовници, но към момента компютрите й разчитат на интелски чипове. Напоследък обаче все по-често се говори, че компанията ще започне да вгражда собствени процесори и в „маковете”.

Според анализатора Мин-Чи Куо, първият РС със собствен процесор на Apple ще излезе на пазара през 2020 или 2021 година. Нещо повече, очаква се това да бъде чип с ARM архитектура, вместо x86, пише 9to5mac.

Публикувано 19 Окт, 2018 - 09:28 Още... 'Чакат се Mac компютри с процесори от Apple' (575 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: Apple окончателно придоби Shazam
Apple новини Apple завърши придобиването на Shazam – фирмата зад популярното едноименно приложение за разпознаване на музика. Това стана седмици след като Европейският съюз одобри сделката.

Придобиването, обявено през декември миналата година, би трябвало да помогне на производителя на iPhone да се конкурира по-добре със Spotify, считан за лидер в музикалните стрийминг услуги, отбелязва Ройтерс.

Публикувано 25 Сеп, 2018 - 17:44 Още... 'Apple окончателно придоби Shazam' (592 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Новият Apple Watch залага на безрамков дизайн
Apple новини Наред с шумната премиера на нови смартфони, Apple повдигна вчера завесата и пред следващо поколение на фирмения смарт часовник – Watch Series 4. Най-отличителната особеност на модела, представен в Купертино, е безрамковият дизайн.

За сметка на по-тънките рамки, размерът на екрана е увеличен с 35% и 32% съответно за малката и голямата версия. При това габаритите като цяло са намалени, вкл. дебелината на смарт часовника.

Публикувано 13 Сеп, 2018 - 12:04 Още... 'Новият Apple Watch залага на безрамков дизайн' (737 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Apple подсили MacBook Pro с 6-ядрени процесори
Apple новини Нови модели MacBook Pro с подобрени хардуерни възможности излизат на пазара. Без външни промени, моделите идват с по-мощни процесори и по-тихи клавиатури.

Apple обновява 13- и 15-инчовите MacBook Pro, които се отличават с въведения от компанията сензорен тъчпанел. Ноутбуците разчитат на 6-ядрени процесори Intel Core от осмо поколение, имат до 32GB оперативна памет и до 4TB сторидж от тип SSD.

Публикувано 15 Юли, 2018 - 13:14 Още... 'Apple подсили MacBook Pro с 6-ядрени процесори' (564 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Apple и Samsung сключиха мирно споразумение
Apple новини Конкурентите на пазара за смартфони Apple и Samsung сключиха най-накрая мирно споразумение по делото, което американската компания води срещу основния си съперник за копиране на дизайна на iPhone.

Подробности за сделката не се съобщават от представители на двете компании, но те потвърждават, че Samsung ще плати на Apple за копирането на дизайна.

Публикувано 28 Юни, 2018 - 13:17 Още... 'Apple и Samsung сключиха мирно споразумение' (535 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Универсалното зарядно Apple AirPower идва през септември
Apple новини Преди време Apple анонсира зарядното AirPower, но то все още няма дата на излизане, след като поредица от технически проблеми попречиха на аксесоара да се прояви през пролетта.

Сега изглежда, че тези дефекти са били оправени и безжичната подложка за зареждане вече се тества на място в офисите на служителите на компанията. Ако всичко върви по план, Apple AirPower ще бъде на пазара до септември.

Публикувано 22 Юни, 2018 - 12:23 Още... 'Универсалното зарядно Apple AirPower идва през септември' (659 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Apple минава на OLED, трус в индустрията на дисплеите
Apple новини Apple планира да се откаже от използването на течнокристални дисплеи (LCD) във всички свои смартфони в ползва на екраните с органични светодиоди (OLED), съобщи Electronic Times. Новината срина акциите на Japan Display – основен партньор на Apple за дисплеи.

През настоящата година ще излезе само един модел iPhone с OLED екран, но през 2019-та компанията от Купертино възнамерява да използва само такива панели в смартфоните си. Има малка вероятност Apple да пусне LCD модели и през 2019 г. при условие, че разшири продуктовата си линия.

Публикувано 29 Май, 2018 - 16:13 Още... 'Apple минава на OLED, трус в индустрията на дисплеите' (917 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

GSM: Продажбите на iPhone намалели, заради по-дългия му живот
Apple новини Apple има славата на производител на качествени устройства, с дълъг срок на експлоатация. Това се потвърждава и от анализ на специалисти от компанията за пазарни изследвания Asymco, които са изчислили средното време за ползване на един епълски продукт, бил той iPhone или Mac.

Несъмнено, iPhone е най-популярният продукт на компанията от Купертино, който й носи най-големи печалби, превръщайки я в номер едно на ИТ индустрията. И до ден днешен някои потребители на Apple все още ползват здравите си iPhone 3GS смартфони.

Software: Apple планира значително обновление на iBooks, за да се конкурира с аудио и е-книгите на Amazon
Apple новини Приложението iBooks, което Apple пусна заедно с оригиналния iPad и магазина iBook през април 2010 г., ще получи най-значителното си обновление, откакто съществува. Причината е проста - платформата бе позиционирана като конкурент на бизнеса с електронни и аудио книги на Amazon и Apple се надява най-сетне да притисне своя съперник.

Редизайнът на iBooks ще включи нов дигитален магазин, по-добра интеграция на аудио книгите и повече акцент върху начина, по който ползвате книгите. Промяна ще има и в самото име на приложението, макар и незначителна - вече ще се казва просто Books.

<   123456789101112131415161718192021222324   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh