Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 86 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* GSM: Vivacom предлага специален комплект MyKi за Деня на детето
Пуснат 08 Май, 2024 - 10:49

Vivacom новини Vivacom ще зарадва родителите и техните деца по повод предстоящия празник Деня на детето със специално предложение. Родителите ще могат да изберат детския смарт часовник MyKi4 Lite в комплект с безжични детски слушалки Belkin Soundform Mini на цена от 3.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца с план Unlimited100.

Умният часовник предлага и на малки и големи точно това, от което се нуждаят, на децата носи радост, благодарение на страхотните функционалности, а на родителите спокойствие за местоположението на малчуганите във всеки момент. Специалната оферта ще бъде достъпна както в магазините на Vivacom, така и онлайн.



MyKi 4 Lite е изключително лек и удобен смарт часовник, който пасва идеално на детската китка. Устройството идва с мека силиконова каишка, която свободно може да се сваля и да бъде заменена с друга. Часовникът има издръжлива батерия, която се зарежда с кабел и магнитно закрепване. Благодарение на вградения GPS приемник и Wi-Fi модул, родителите знаят местоположението на своите деца, за да следят тяхната безопасност. А микрофонът и високоговорителят на MyKi4 Lite позволяват двупосочни гласови обаждания, изпращанена гласови съобщения, както и получаване на гласови и текстови съобщения чрез приложението MyKi. По този начин децата могат лесно да общуват с техните роднини и приятели, а родителите винаги ще знаят къде се намират. Смарт часовникът има SOS бутон, с който детето може да се свърже с родител лесно и бързо.

Моделът е водоустойчив – сертифициран е по IP67 и може да издържи потапяне до 1 м. в сладка вода за 30 мин. Така родителите могат да бъдат сигурни, че часовникът е защитен в случай на инцидентно намокряне. Той има функцията за проследяване на направените стъпки, като устройството може да бъде управлявано от всеки смарт телефон или таблет – навсякъде и по всяко време чрез приложението MyKi.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh