Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 70 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Hardware: Шведската Urbanista влиза на българския пазар
Пуснат 25 Апр, 2024 - 09:43

Hesup новини Иновативният шведски бранд за аудио технологии Urbanista навлиза на българския пазар. Компанията е известна със своите висококачествени слушалки и говорители, които съчетават стил и функционалност с лекота на употреба.

След успешното си налагане в десетки страни в Европа, Америка, Азия и други региони на света, Urbanista насочва вниманието си и към България, като разпознава потенциала на страната ни в този сегмент и интереса на потребителите към висококачествени аудио артикули. Продуктите на Urbanista се разпространяват у нас от чешкия дистрибутор Borgy и вече са достъпни както в търговската мрежа, така и онлайн.



Създадена през 2010 г. в гр. Стокхолм, Urbanista се налага на пазара с внимание към детайла и новаторски подход към дизайна, вдъхновен от градския начин на живот. Гамата от продукти включва безжични слушалки, портативни говорители и множество други аксесоари за модерния градски човек.

Дизайнът е особено важен акцент в разработката на продукти от шведския производител и вече е донесъл на компанията множество награди. Създадени с фокус върху лайфстайл визията, продуктите са предпочитани от млади и динамични хора – от предприемачи и дигитални номади, до артисти и инфлуенсъри.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh