Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 66 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Software: Излиза платен Chrome с AI функции за бизнес потребители
Пуснат 12 Апр, 2024 - 10:07

Google новини Интернет гигантът Google предложи платена версия на браузъра Chrome, от която могат да се възползват корпоративните потребители, за да получат допълнителни AI функции за сигурност. Потребителската версия на най-популярния браузър в света остава безплатна.

Новото издание Chrome Enterprise Premium има вграден изкуствен интелект, който е отговорен за повишаване нивото на сигурност на браузъра и това всъщност е единствената забележителна разлика между него и обикновения Chrome.



За възможността да отварят сайтове с по-голяма сигурност клиентите на Chrome Enterprise Premium ще трябва да платят по 6 долара месечно за всеки потребител.

Технология за контрол на достъпа, съобразен с контекста, ще се грижи за повишената сигурност на сърфирането в уеб с платения браузър на Google, като ще следи особено внимателно за изтичането на данни.

Заедно с тази иновация Google вгражда допълнителни политики за сигурност в Chrome Enterprise Premium и улеснява системните администратори да ги конфигурират. Добавени са също функции за съставяне на отчети и предаването им към системните администратори.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh