Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 72 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Internet: Колите на Google Street View започват нови обиколки в България
Пуснат 03 Апр, 2024 - 10:10

Google новини Колите на Google Street View отново ще преминат по пътищата на България тази пролет. През следващите месеци те ще посетят много градове в цялата страна, сред които Смолян, Златоград, Исперих, Кърджали и Перник.

Целта освен да се актуализират изображенията на градовете и пътищата е и да се осигури по-добра навигация и ориентиране на потребителите, както и да се покажат нови маршрути, забележителности и инфраструктура в приложението Google Maps.



След поредното заснемане Street View ще позволи на потребителите да разгледат повечето български градове. Но инфраструктурата не само в населените места, но и между тях се променя и развива, затова Google цели изображенията да се актуализират редовно. Новите изображения ще помогнат на хората да се ориентират още по-добре при планиране на своите пътувания.

Street View показва 360-градусови изображения не само на улици, но и на природни, културни и исторически забележителности, както и пешеходни маршрути и е ценен инструмент както за туризма и образованието, така и за бизнеса.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh