Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 48 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Games: Apple A18 определя iPhone 16 Pro като гейминг звяр
Пуснат 28 Мар, 2024 - 11:24

Apple новини Apple се готви да пусне серията iPhone 16 с нови чипсети A18, които според информацията ще позволят значително увеличаване на изчисленията и машинното обучение с изкуствен интелект в устройството. Apple A18 Bionic в крайна сметка ще бъде вграден в iPhone 16 и iPhone 16 Plus, докато върховият A18 Pro ще захранва флагманските телефони iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max.

Съобщава се, че новите процесори A18 са във фаза на пробно производство и тестване в завода на TSMC и ще използват нейния усъвършенстван 3nm технологичен възел N3E. Второто поколение на даден производствен възел обикновено носи подобрения в стабилността и консумацията на енергия, а не някакви грандиозни скокове напред. Възможно е Apple наистина да използва ъпдейта за добавяне на функции вместо за тактова честота.



В необятните предели на китайското интернет пространство се появи информация за производителността на предполагаемите чипсети от серията A18, работещи с най-популярните набори от бенчмаркове, и тя е вълнуваща.

Серията iPhone 16 Pro обаче може да блесне в сферата на игрите, компютърната фотография и други сегменти, които се нуждаят от мощна графична подсистема. В сравнение със сегашния графичен процесор на iPhone 15 Pro графичните тестове на Apple A18 Pro показват, че той може да е с над 30% по-бърз.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh