Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 66 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Internet: LinkedIn обмисля да добави игри към своята платформа
Пуснат 18 Мар, 2024 - 11:11

Hesup новини Професионалната мрежа, известна най-вече с това, че помага за създаване на кариерни връзки и споделя съвети, възнамерява да добави пъзели към своята платформа в стремежа си да повиши ангажираността на потребителите, твърди IT Home, позовавайки се на публикация в X на Nima Omji, придружена с екранни снимки от игрите.

Това е малко странно и неочаквано за анализаторите и професионалните потребители. Само времето ще покаже дали добавянето на игри към LinkedIn ще бъде успешен ход за социалната мрежа.



Вдъхновена от „вирусния” успех на Wordle и други главоблъсканици в мрежата, LinkedIn разработва свои собствени пъзел игри, озаглавени „Queens”, „Inference” и „Crossclimb”.

Тези ежедневни игри имат за цел да „отключат малко забавление, да задълбочат взаимоотношенията и да предизвикат разговори” сред потребителите, според говорител на LinkedIn.

Въпреки че все още няма официална дата за стартиране на игрите, концепцията включва интегриране на пъзелите в изживяването на LinkedIn. Една интересна възможност, която мрежата проучва, е да организира резултатите на играчите по работно място, потенциално създавайки неангажираща конкуренция между компаниите.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh