Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 74 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* GSM: Lenovo връща Motorola на българския пазар ексклузивно в магазините на VIVACOM
Пуснат 11 Апр, 2016 - 12:59

Lenovo новини Водещият производител на смартфони Motorola, от 2014-та собственост на глобалната компания Lenovo, се завръща на българския пазар с нови модели, ново име и нова технология ексклузивно във VIVACOM. МОТО, както наскоро се преименува брандът, ще бъде предлаган в мрежата на VIVACOM с три уникални модела в различен клас - достъпният Moto G 16GB, стилният Moto X Play и флагмана в серията - Moto X Force.

Moto X Force се отличава с 5.4” AMOLED дисплей, който позволява на потребителите да се насладят максимално на качеството на картината. За създаването на перфектни снимки се грижат 21 MP основна и 5 MP селфи камера. Процесорът е четириядрен 2.0GHz & четириядрен 1.5GHz, с 3GB RAM. Операционната система е Android v5.1.1 (Lollipop). Moto X Force идва с нечуплив дисплей и с отблъскващо водата нано покритие, и вече се предлага на цена от 38.90 лв. на месец със Smart XL в магазините на VIVACOM.

Lenovo Motorola Vivacom

Водо- и прахоустойчивият Moto X Play е смартфонът с най-големия full HD дисплей в серията - 5.5" (почти 14 сантиметра диагонал). Разполага с четириядрен 1.7GHz & четириядрен 1.0GHz процесор и 2GB RAM памет. Основната му камера е 21 MP, а селфи камерата – 5MP. Операционната система е Android v5.1.1 (Lollipop). Moto X Play ще се предлага от средата на април на най-добра цена от 17.90 лв. на месец с план Smart XL, в бял и черен цвят.

VIVACOM ще предлага и новия водо- и прахоустойчив (по стандарта IPX 7) Moto G 16GB от края на април. Смартфонът е с цели 16GB вградена памет, четириядрен 1.4GHz процесор и 1GB RAM. Дисплеят е 5.0", с HD резолюция. Моделът е оборудван с 13MP основна и 5MP селфи камера, операционната му система е Android v5.1 (Lollipop) и ще може да бъде открит в бял и черен цвят. VIVACOM ще предлага Moto G 16GB само за 9.90 лв. на месец със Smart XL.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh