Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 74 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Internet: Нови 34 града сърфират в 3G мрежата на Мтел с 42 Mbps
Пуснат 05 Фев, 2013 - 08:53

A1 новини Само за половин година Мтел добави още 34 населени места в България, чиито жители вече могат да сърфират в мрежата на компанията със скорости до 42 мегабита в секунда. Така те стават общо 53, което на практика означава, че телекомът осигурява високоскоростен мобилен интернет за 50% от населението в страната.

Супербързата скорост беше демонстрирана за пръв път от Мтел още през 2010 година. Възползвайки се от нея, потребителите могат не само да свалят големи файлове за броени секунди, но и да стриймват 3D и HD канали.

Компанията гарантира високо качество и скорости на мобилния интернет не само в тези 53 населени места. Телекомът поддържа в цялата си 3G мрежа 21 мегабита в секунда, осигурявайки бърз мобилен интернет за всички свои клиенти, независимо от населеното място.

Сертификатите за „Най-бърза 3G мрежа в България”, получени от от германската компания за контрол на качеството на мобилните оператори NET CHECK през 2011 и през 2012 година са доказателство за това, че интернетът на Мтел е най-бързият в България.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh