Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 78 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* GSM: GLOBUL И GERMANOS ЩЕ ПОСРЕЩНАТ 52 СТАЖАНТИ
Пуснат 20 Мар, 2011 - 12:26

Теленор новини GLOBUL и GERMANOS обявяват старта на втората си съвместна Стажантска програма, която е осма за оператора. В нея ще могат да вземат участие 52 студенти от български и чуждестранни висши учебни заведения.

Кампанията за прием на документи ще започне по време на традиционния “Форум КАРИЕРИ” на 16-17 март 2011 в НДК. На щанда на GLOBUL и GERMANOS студентите ще могат да се запознаят с възможностите, които Стажантската програма им предлага, да задават своите въпроси и да кандидатстват за избрана позиция на място.

Традиционно програмата предвижда летен платен стаж, който започва през юли и е с продължителност от четири до шест седмици. Освен да усвоят практически умения в различни дирекции и отдели на GLOBUL и GERMANOS, стажантите ще имат възможност да преминат специална въвеждаща програма и да разработят практически проекти с подкрепата на персонален наставник. На най-успешно представилите се стажанти ще бъде предложено удължаване на стажа или постоянна работа.

Досега в стажантската програма са участвали над 200 студенти, като близо една трета от тях впоследствие са започнали работа в една от компаниите.

Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват онлайн или да изпратят своя автобиография и мотивационно писмо на traineeship@globul.bg до 15 април 2011 г. Подробна информация за Стажантската програма на GLOBUL и GERMANOS е достъпна на интернет страницата на оператора, в кариерните центрове в университетите, както и в най-популярните сайтове за търсене и предлагане на работа.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh