Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 67 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Internet: Google Docs поддържа MS Office 2007 документи
Пуснат 03 Юни, 2009 - 17:23

Google новини Пакетът от онлайн офис приложения Google Docs вече поддържа формата на документите от Microsoft Office 2007, съобщи блогът на Google.

Потребителите на Google Docs сега могат да работят и с документи, съхранени във формати .docx и .xlsx. Това са формати на приложенията Word 2007 и Excel 2007, които са част от Microsoft Office 2007.

Все още обаче Google Docs не поддържа формата .pptx на приложението за презентации PowerPoint 2007. Засега не е известно дали и кога Google ще осигури съвместимост и с този формат.

Пакетът от онлайн приложения Google Docs включва текстов редактор, електронна таблица и приложение за презентации. Потребителите могат да ползват приложенията от пакета през интернет браузър, без да им се налага да инсталират софтуер на компютрите си.

С оглед на бързото развитие на интернет, някои анализатори предвиждат, че безплатните онлайн програми в скоро време могат да се наложат като достойна алтернатива на съществуващите комерсиални текстови редактори и други офис приложения.

Освен Google Docs, който е онлайн пакет, в списъка с алтернативи на Miicrosoft Office влизат безплатни продукти като Lotus Symphony и OpenOffice. Последният от тях се доближава най-много до функционалността на Microsoft Office.




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh