Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 62 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Games: Тарзан напада компютърните игри
Пуснат 11 Окт, 2008 - 15:04

Hesup новини Европейският разработчик Twelve съобщи днес, че е договорил лиценз с Edgar Rice Burroughs, Inc., за създаване на игра по литературния и филмов персонаж от джунглата Тарзан за Xbox 360, PS3, Wii и PC.

"Тарзан е един от най-известните герои на всички времена и създаването на игра за него ще бъде едно от най-големите предизвикателства за екипа ни", казва Джузепе Крулиано, основател и директор на Twelve. "Изключително щастливи сме, че нашата визия за Тарзан в новото хилядолетие срещна същия ентусиазъм от Edgar Rice Burroughs Inc. Ще бъде голямо вдъхновение, един вечен образ, носещ непреходни идеали да бъде превъплътен, чрез висококачествените и модерни технологии на гейм платформите от последно поколение. Тарзан е герой на много поколения, независимо от възрастта им и ние нямаме търпение да започнем работа по тази игра, която сме сигурно, че ще предложи спиращ дъха геймплей."

Джеймс Сълос, президент на Edgar Rice Burroughs Inc., добавя: "През годините, Тарзан символизираше човешкото оцеляване срещу всякакви премеждия, но и опазването на природата - той е първият защитник на околната среда. Неговите изключителни физически умения и богата индивидуалност могат да послужат за безбройни възможности в развиването на една модерна компютърна игра и ние сме щастиливи, че Twelve също споделят нашия ентусиазъм."

Новата игра за Тарзан, ще се разработва върху графичната платформа Gamebryo, известна като енджинъ, задвижващ хитовaтa игра "The Elder Scroll 4: Oblivion", както и предстоящото съвсем скоро да излезе, дългоочаквано заглавие "Fallout 3".

Източник: HiComm




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh