Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 79 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук


* Internet: План за безопасно използване на Интернет ратифицира парламентът
Пуснат 17 Яну, 2005 - 18:03

ИТ новини Меморандумът за разбирателство между Европейската общност и България за присъединяването ни към многогодишния план за действие за безопасно ползване на Интернет ратифицираха депутатите.
Документът предвижда да бъдат защитени непълнолетните чрез отстраняване на незаконното и вредно съдържание в Интернет-услугите.
Преди да гласуват депутатите изслушаха представител на Министерството на транспорта и съобщенията, тъй като многогодишният план към меморандума е с изтекъл срок, информира БНР.
Очаква се парламентът да разгледа на първо четете и промените в Закона за промишления дизайн, според които производителите на стоки чрез копиране на чужд дизайн ще се санкционират с глоба от 500 до 1500 лева.
Във времето за парламентарен контрол премиерът Симеон Сакскобургготски ще отговаря на въпрос на депутати от ОДС каква е правителствената политика във връзка със забележките в доклада на Европейската комисия за напредъка на България по отношение на свободата на словото. Предвижда се на актуални въпроси да отговарят още 14 министри от кабинета.

източник: news.bg




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh