Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 80 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Cars

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

<   123456789101112131415   >

Cars: Toyota пуска "Mirai" - работи само с вода
Toyota новини Първият в света автомобил, задвижван с вода и произведен от компанията Toyota, седанът "Mirai", в превод "Бъдеще", ще бъде пуснат в продажба в Япония на 15 декември и ще струва близо 62 000 долара, съобщиха световните агенции. Японският бизнес всекидневник "Никей" уточнява, че колата ще може да се купи в Европа и САЩ през лятото на идната година.

Публикувано 30 Ное, 2014 - 18:29 Още... 'Toyota пуска "Mirai" - работи само с вода' (934 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Audi ще пусне безпилотен автомобил през 2016 г.
Audi новини Автомобилният гигант Audi планира да пусне на пазара през 2016 г. първия си безпилотен модел, стана ясно тази седмица по време на наградите Urban Future Awards в Берлин.

Рупърт Штадлер, шеф на борда на директорите на компанията, заяви, че конкурентите изостават на 1-2 години в разработката на безпилотни коли. По неговите думи, Audi не се опасява, че конкурентите ще вземат някои нейни разработки, реализирани в дебютните автомобили.

Публикувано 25 Ное, 2014 - 12:29 Още... 'Audi ще пусне безпилотен автомобил през 2016 г.' (359 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: iPhone ще пуска двигателя на Tesla Model S
Apple новини Софтуерно обновление на електрическата кола Tesla Model S ще разкрие интересни възможности за шофьорите, които притежават iPhone. Те ще могат, например, да пускат двигателя дистанционно с помощта на мобилно приложение за iOS и да получават информация за състоянието му.

Публикувано 25 Авг, 2014 - 22:01 Още... 'iPhone ще пуска двигателя на Tesla Model S' (615 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Tesla и BMW работят по бъдещето на електрическите автомобили
BMW новини Наскоро Елън Мъск направи една от най-големите стъпки в полза на електрическите автомобили. Всички патенти на Tesla вече са отворени, благодарение на което конкурентните компании могат да започнат да надграждат върху тях.

Вече знаем, че борбата на Елън Мъск не е просто да наложи Tesla, а да популяризира електрическите автмобили като цяло. Не малка част от закостенялата индустрия е срещу него, но изглежда BMW не е в тази група. Мъск споделя, че представители на високите постове на немския автоконцерн са посетили Tesla, обсъждайки варианти за споделяне на Supercharger мрежата.

Cars: Toyota започва производството на водородните си автомобили
Toyota новини Toyota съобщи, че автомобилът им, работещ на водород, ще се появи на пазара по-рано от очакваното. Производството ще започне през декември 2014, а първите бройки ще достигнат до дистрибуторите през 2015, пише Japan Times.

Cars: BMW направи соларен сенник за електромобилите си
BMW новини Дизайнерското ателие на BMW в САЩ разработи соларен навес за електромобили, който ще зарежда батериите им с енергия, генерирана от слънцето. Основите на сенника са направени от бамбукови греди, върху които е монтиран покривът от соларни панели.

Публикувано 12 Май, 2014 - 16:32 Още... 'BMW направи соларен сенник за електромобилите си' (794 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: До 6 ст. отстъпка на всеки литър гориво за лоялни клиенти на VIVACOM
Vivacom новини До 6 стотинки отстъпка на всеки литър бензин или дизел и до 5 стотинки за всеки литър газ пропан бутан ще получават лоялните клиенти на VIVACOM, които зареждат своите автомобили на бензиностанции, собственост на ПЕТРОЛ. Предложението е в сила от 01.05.2014 до 31.05.2014 за всички притежатели на VIVAClub карти, като отстъпките зависят от нивото на лоялната карта.

Cars: Apple CarPlay
Apple новини Японската медиа Nikkei твърди, че Apple работи с други компании, които ще лицензират системата CarPlay. Припомняме, че тя позволява да изведете голяма част от интерфейса на своето iOS устройство върху дисплея на бордовия компютър на автомобила.

Публикувано 16 Апр, 2014 - 09:27 Още... 'Apple CarPlay' (517 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: 20-доларово устройство хаква автомобил
Hesup новини Спецове от Испания създадоха евтино устройство, което прихваща електронното управление на съвременните автомобили. CAN Hacking Tool струва само 20 долара, но има неудобството, че трябва да се инсталира в самата кола – операция, която отнема до пет минути.

Към момента устройството може да се управлява през Bluetooth, но следващите модели ще имат и GSM модул, което ще направи инструмента много по-ефективен, съобщи The Register.

Публикувано 10 Фев, 2014 - 07:28 Още... '20-доларово устройство хаква автомобил' (737 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Audi залага на Android в колите си
Audi новини Audi Group, част от немския автомобилен гигант Volkswagen, ще обедини усилия с Google за налагане на операционната система Android в колите. Очаква се инициативата да бъде обявена по време на изложението CES 2014 в Лас Вегас през януари, като в нея ще се включи и разработчикът на графични и мобилни процесори Nvidia.

В момента при операционните системи за автомобили доминират QNX и Windows. Все повече анализатори обаче прогнозират сериозен ръст в дела на Linux-базираните операционни системи.

Публикувано 31 Дек, 2013 - 08:30 Още... 'Audi залага на Android в колите си' (1979 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   123456789101112131415   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh