Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 97 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Games

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

Games: XPG GAIA – мощен мини компютър за гейминг
Hesup новини Тайванският бранд XPG обяви интересен нов продукт – мини РС за игри. Моделът XPG GAIA е компактна 5-литрова система, предназначена за геймъри и създатели на съдържание, които нямат достатъчно пространство на работния плот, но не искат да правят компромис с изчислителната мощ и функции.

Базиран на Intel NUC 9 Extreme Kit – Ghost Canyon, мини компютърът разполага с процесор Intel Core i9-9980HK, който работи на тактова честота до 5,0 GHz и разполага с осем ядра. XPG GAIA генерира по-малко топлина и консумира по-малко енергия, благодарение на ниския си TDP от 45W. Нещо повече, компютърът може да бъде оборудван с допълнителна графична карта, до 202 мм.

Публикувано 26 Сеп, 2020 - 11:15 Още... 'XPG GAIA – мощен мини компютър за гейминг' (1327 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Logitech променя усещането за гейминг
Logitech новини Logitech G въвежда на пазара нова колекция от продукти за игри, които ще дадат възможност на геймърите да изразят по-добре себе си. Централно място в серията Logitech G-Series Color Collection заемат безжичните слушалки G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset, допълнени от мишките G102 и G305 и клавиатурата G915 TKL.

Сивият, белият и черният цвят досега доминираха в гейминг индустрията – от аксесоарите до опаковката на продуктите. Но с разширяване на игрите към повече различни потребители, персоналното изразяване в това общество също се променя.

Публикувано 26 Авг, 2020 - 13:57 Още... 'Logitech променя усещането за гейминг' (694 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Всички Nintendo 64 игри могат да се съберат на една дискета за Switch
Nintendo новини Когато на пазара излезе нова конзола, промените обикновено са малки: достатъчно, за да впечатляват, но не и да спрат дъха ни. Ето защо понякога трябва да сравните модерна конзола с нейния ретро предшественик, за да разберете колко много са пораснали игрите – понякога буквално.

Навремето Nintendo 64 предизвика противоречиви реакция заради това, че продължи да използва касетки като носител, но макар капацитетът им да е по-голям от тези за SNES, целият каталог за Nintendo 64 може да се побере на една единствена карта с игра за Nintendo Switch.

Games: Sony ще покаже PlayStation 5 днес!
Sony новини Реклама на Sony в Twitch разкри, че завесата пред новата конзола ще падне днес четвъртък, 11 юни, от 23:00 българско време. Малко след рекламата в Twitch се появи и официално становище на сайта на Sony, което потвърди тази информация.

Публикувано 11 Юни, 2020 - 10:04 Още... 'Sony ще покаже PlayStation 5 днес!' (742 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: AMD ще подобрява облачния гейминг съвместно с Oxide
AMD новини Дългосрочно партньорство на AMD и Oxide Games обещава по-вълнуващ облачен гейминг. Двете компании ще разработват съвместно графични технологии за този растящ пазар, стана ясно от съвместно изявление.

Чрез обединяване на графичните решения на AMD и енджина за игри Nitrous на Oxide, компаниите планират да създадат набор от средства и технологии, които могат да посрещнат търсенето на облачно-базирани игри в реално време.

Публикувано 05 Май, 2020 - 07:53 Още... 'AMD ще подобрява облачния гейминг съвместно с Oxide' (526 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: DualShock става DualSense – официалният PlayStation 5 контролер
Sony новини Sony разкри детайли и снимки на официалния PlayStation 5 безжичен контролер. Този път той се зове DualSense и е реален наследник на DualShock серията от контролери, характерни за първите четири конзоли на компанията.

Голямото нововъведение при DualSense е въвеждането на haptic feedback – изключително прецизна вибрационна технология, която би следвало да спомогне за по-добрата симулация на случващото се на екрана. Контролерът ще се зарежда посредством USB-C.

Публикувано 08 Апр, 2020 - 10:45 Още... 'DualShock става DualSense – официалният PlayStation 5 контролер' (1112 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: GTA 6 е PlayStation 5 екслузив.
Sony новини Grand Theft Auto 6 ще бъде налична единствено на новата конзола на Sony – PlayStation 5. Периодът на ексклузивитет ще бъде с продължителност от един месец, твърди нов слух, споделен от PSU.

За ексклузивния период Sony е платила сериозно количество финикийски знаци. Медията обаче не посочва конкретни числа. Очаква се премиерата на играта да се състои в края на 2020 година.

Публикувано 27 Мар, 2020 - 09:50 Още... 'GTA 6 е PlayStation 5 екслузив.' (317 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Две нови Star Wars игри са призвани да върнат вярата ни в ЕА
EA Sports Новини Първото пътуване на студиото Respawn до една далечна галактика като цяло се оказа добро и вече знаем, че неговата игра Star Wars Jedi: Fallen Order ще получи продължение. Нов слух твърди, че междувременно нова игра във вселената на марката е била прекратена – третата за три години – но в същото време напомня, че можем да очакваме и мистериозна нова игра заедно с Fallen Order 2.

Най-скорошното прекратено заглавие са разработва с кодовото име Viking и работата по него е спряла пролетта на 2019 година. Viking представлявала игра с отворен свят, позиционирана като спиноф на Battlefront. Първоначално по Viking работило студиото ЕА Vancouver, но след това проектът бил прехвърлен на Criterion. Трудности в координацията на работата между двете студия, които са доста отдалечени географски, довели до провала на Viking.

Games: Най-сваляните и печеливши мобилни игри на десетилетието
Hesup новини С края на второто десетилетие на 20-ти век идва ред на много класации и обобщения. Едно от тях е на мобилната маркетингова компания App Annie, която е изготвила списък с десетте най-сваляни мобилни гири на десетилетието.

На първото място е Subway Surfers, докато Clash of Clans е най-печелившото мобилно заглавие за десетилетието. По-нататък и в двете класации присъстват познати имена като Candy Crush Saga, Temple Run 2, Fruit Ninja и др. Сред най-печелившите игри за последните десет години са още Monster Strike, Pokemon Go, Clash Royale и др. Две заглавия – Candy Crush Saga и Clash of Clans – присъстват едновременно и в двете класации.

Games: Новата конзола Xbox Series X ще поддържа 8К игри
Microsoft новини Следващото поколение на геймърската конзола Xbox ще се появи на пазара през декември 2020 г., съобщи официално Microsoft. Новият продукт, обявен през юни т.г. на изложението E3 Game в Лос Анджелис, се нарича Xbox Series X.

Дизайнът на конзолата е изцяло преработен. Xbox Series X има форма на правоъгълен паралелепипед и прилича по-скоро на системен блок за РС, отколкото на класическа геймърска конзола. Тя може да се поставя както вертикалното, така и хоризонтално.

Публикувано 14 Дек, 2019 - 08:41 Още... 'Новата конзола Xbox Series X ще поддържа 8К игри' (588 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh