Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 103 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Games

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

Games: Nintendo е по-близо до пускането на Switch 2, отколкото си мислите
Nintendo новини Слуховете за Nintendo Switch 2 не са отскоро, но изглежда, че японската компания за игри наистина е все по-близо до пускането на нова конзола.

Сайтът Eurogamer съобщава, че Nintendo е демонстрирала Switch 2 пред разработчици при закрити врата на изложението Gamescom в Кьолн, Германия.

Games: Logitech G PRO X – клавиатура и мишка за ново изживяване в гейминга
Logitech новини През последните три години Logitech G работи със стотици от най-добрите атлети в електронните спортове в света, за да създаде и усъвършенства следващото поколение устройства от PRO серията. Тези нови продукти, в комбинация с геймърските слушалки Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED, представени по-рано тази година, оформят новата PRO серия и предлагат най-високо ниво на компютърна производителност при мишки, клавиатури и слушалки.

„Мишката и клавиатурата са най-важната част от компютърните игри. Ако не усещам мишката ми като продължение или част от ръката ми, няма да играя добре. Superlight 2 е почти безтегловна и не се усеща като чуждо тяло в ръката ми. Мишката Superlight 2 е като първата Superlight, но още по-добра. А клавиатурата Pro X TKL със своя компактен дизайн и надеждните Lightspeed безжични технологии, е перфектно допълнение на мишката, ако целите изчистен сетъп. И двете са задължителни, ако целта ви е да спечелите!“ заяви Александър “s1mple” Костилиев, Counter-Strike играч за NAVI.

Games: Lenovo Legion Go съперникът на Steam Deck
Lenovo новини Nintendo Switch има заслуга за повторното разпалване на пазара на преносими конзоли за игри, а Steam Deck има заслуга за повишаване на качеството на изживяването и превръщането му в сравнимо с традиционните игри за конзоли и компютри. Устройства като ASUS ROG Ally възприеха идеята и я реализираха. Lenovo иска да се включи в играта, тъй като вече се появиха снимки на тяхната портативна игрова конзола - Lenovo Legion Go.

WindowsReport разполага с изтекли изображения на портативната игрова конзола Lenovo Legion Go. Въз основа на тези изтекли изображения изглежда, че Lenovo взема някои от най-добрите части на Switch и Steam Deck и ги обединява в едно устройство.

Публикувано 21 Авг, 2023 - 13:07 Още... 'Lenovo Legion Go съперникът на Steam Deck' (907 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Най-новата бета на PS5 поддържа Dolby Atmos и до 8 TB SSD M.2 памет
Sony новини Sony започна да тества нова бета-версия на софтуера на PlayStation 5, която включва поддръжка на Dolby Atmos, поддръжка на до 8 TB M.2 SSD памет и различни подобрения на потребителския интерфейс. Бета-версията се разпространява днес в избрани държави, а Sony обикновено предоставя бета-функциите за всички конзоли PS5 в рамките на няколко месеца.

Най-голямото допълнение е поддръжката на Dolby Atmos. В игрите за PS5 изглежда, че реализацията на 3D аудиото на Sony (Tempest 3D AudioTech) ще бъде съвместима с устройства Dolby Atmos, като саундбарове, телевизори или системи за домашно кино. Медийните приложения като Netflix също могат скоро да актуализират приложенията си за PS5, за да поддържат звука Dolby Atmos. "Tempest 3D AudioTech специално се визуализира спрямо използваните аудиоустройства Dolby Atmos - включително горните канали, - което позволява още по-високи нива на потапяне в аудиокартините на игрите за PS5", обяснява Sony в блога на PlayStation.

Games: ЕС изисква сменяеми батерии и за преносимите гейм конзоли
Nintendo новини Батериите, използвани в преносимата електроника, трябва да бъдат сменяеми, считано от 2027 г. – потребителят трябва да може сам да смени батерията, съгласно новите правила, одобрени от Европейския съвет и насочени към “регулиране на целия жизнен цикъл на батериите”. Това се отнася не само за смартфоните, но и за преносими конзоли като Nintendo Switch и Steam Deck.

Новите правила „оставят достатъчно време на производителите да адаптират дизайна на своите продукти в съответствие с тези изисквания“, отбелязва Eurogamer. Въпреки че конзолите не са конкретно споменати в документите, служител на ЕС потвърждава пред репортери, че „преносимите устройства за игри са предмет на правилата за работа и утилизиранe на батериите“.

Games: YouTube тества онлайн игри за телефони и компютри
Google новини Според нов доклад на Wall Street Journal Google разглежда онлайн игрите като нов възможен източник на приходи за YouTube. Съобщава се, че платформата за хостинг на видеоклипове е поканила служители да тестват нов продукт, наречен Playables, който дава на потребителите достъп до онлайн игри директно в самия YouTube. Въз основа на вътрешния имейл, който вестникът е видял, дори няма да има значение какво устройство използват: очевидно игрите са достъпни както за мобилни устройства, така и за настолни компютри.

Потребителите ще могат да ги играят на уебсайта на YouTube с помощта на уеб браузър или на приложението, независимо дали на телефон с Android или iOS. Макар че в доклада се намеква, че в момента има няколко игри, достъпни за тестване, в него се споменава само Stack Bounce в частност. Това е аркадна игра, поддържана от реклами, която кара играчите да разбиват слоеве от тухли със скачаща топка. Както отбелязва публикацията, YouTube вече печели пари от живи излъчвания на игри, но този продукт ще му даде още един начин да генерира приходи от индустрията в условията на спад на разходите за реклама.

Публикувано 27 Юни, 2023 - 09:59 Още... 'YouTube тества онлайн игри за телефони и компютри' (789 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Wild Rift - мобилната версия на култовата игра League of Legends, вече е достъпна и за българските играчи
Riot Games Riot Games обявиха, че Open Beta версията на новата мобилна игра League of Legends: Wild Rift ще бъде достъпна в нови региони, между които Европа, Близкият изток и Северна Африка, Русия и Турция, считано от 10 декември. Играчите в тези региони ще имат пълен достъп до Wild Rift на мобилни устройства с Android и iOS. Тази версия на играта обещава цялостно преживяване, с което геймърите са свикнали от култовата League of Legends, пренасяйки добре познатия ни геймплей, както и основния дизайн на играта на мобилни платформи. Играчите ще имат възможност да избират между 43 герои.

League of Legends е една от най-популярните и разпознаваеми игри в света и един от пионерите в електронните спортове - състезания по видеоигри. В Европейската „шампионска лига“ по League of Legends - LEC, се състезава и българинът Здравец Гълъбов с прякор Hellysang.

Games: Sharp ще достави LCD дисплеи за нова конзола, докато феновете очакват наследника на Switch
Sharp Новини След потвърждението на Nintendo, че темпото на продажбите на Switch наистина се забавя с навлизането в следващата година, спекулациите за евентуалния наследник на конзолата естествено започват да нарастват експоненциално.

За да налее масло в огъня, технологичната компания Sharp потвърди, че доставя LCD дисплеи за "нова игрова конзола", макар че очевидно се въздържа да навлезе в конкретни подробности.

Games: AOKZOE A1 Pro е портативно гейм РС с невъзможно име и мощен чип от AMD
Hesup новини AOKZOE. Не сме напълно сигурни как се произнася името на този джобен компютър, но поне можем да потвърдим, че версията A1 Pro изглежда могъщо благодарение на вкарания в нея Ryzen 7 7840U.

AOKZOE A1 Pro е преносим геймърски компютър, който прилича на всеки друг. Той е снабден с 8-инчов екран, заобиколен от аналогови стикове, но този е снабден с няколко ивици с RGB осветление. Нека бъдем честни, основната притегателна сила на тази джобна система за игри е чипът, който я захранва: Ryzen 7 7840U.

Games: ASUS разкри ROG Ally
Asus новини ASUS разкри ROG Ally на 1 април и се оказа, че това определено не е първоаприлска шега. Наскоро компанията потвърди предстоящото пускане на пазара на тази портативна гейм машина с Windows 11, но изглежда, че сега спецификациите ѝ са изтекли онлайн.

Потребителите на Twitter Hifihedgehog и PapayaTop публикуваха предполагаем скрийншот на спецификациите на ASUS ROG Ally. И тя определено изглежда като способна джобна гейм система, базирана на компютърна архитектура.

Публикувано 25 Апр, 2023 - 13:06 Още... 'ASUS разкри ROG Ally' (1115 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh