Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 83 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Internet

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

<   111212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253637383   >

Internet: Google Wallet ви позволява да изпращате пари чрез текстови съобщения
Google новини Изпращането на пари на друг човек само с помощта на смартфона ни е нещо, което ни кара да се чувстваме, сякаш живеем в бъдещето. Google Wallet се сдоби именно с такава функция.

Google обяви новата функция в блог публикация. Сега само с помощта на мобилното приложение ще извършвате парични преводи към други хора - дори ако информацията, която имате за тях, да е само телефонен номер.

Internet: Facebook тества работа в офлайн режим
Facebook новини Facebook съобщи тази седмица, че започва тестове и внедряване на нова технология, която ще позволи на потребителите да ползват социалната мрежа в офлайн режим.

В частност, при бавна интернет връзка, потребителите ще могат да разглеждат лентата с новини, дори когато нямат достъп до сървърите на Facebook, поради влошен достъп.

Публикувано 12 Дек, 2015 - 09:41 Още... 'Facebook тества работа в офлайн режим' (457 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Yahoo възнамерява да продаде своя интернет бизнес?
Yahoo новини Yahoo възнамерява да обяви себе си или своя основен бизнес за продажба, твърдят източници на The Wall Street Journal. Това може да бъде поставено за обсъждане в поредица от заседания на управителния съвет в края на тази седмица.

Съобщава се, че вариантите включват разпродажба на интернет бизнеса на Yahoo, отделянето на акциите на Alibaba, или и двете. Налице са постоянни притеснения за бъдещето на Yahoo, макар че борда на директорите е дал няколко години време на Мариса Майер да работи върху компанията. Въпреки това най-яркият актив на Yahoo остава дела в Alibaba, от която тя притежава 15 на сто.

Публикувано 03 Дек, 2015 - 18:27 Още... 'Yahoo възнамерява да продаде своя интернет бизнес?' (385 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Cisco купува британската компания Acano за $700 млн.
Cisco новини Поредна сделка на ИТ пазара стана миналата седмица. Cisco постигна споразумение за придобиване на лондонската компания Acano Limited – специалист в разработката на устройства и софтуер за видеоконференции – за сумата от 700 млн. долара.

В коментар на сделката Cisco посочва, че клиентите очакват внедряване на нови технологии в съществуващите инфраструктури. Решенията на Acano ще помогнат на компанията да удовлетвори тази нужда и да предостави услуги за облачни технологии и видеовръзка.

Публикувано 25 Ное, 2015 - 12:47 Още... 'Cisco купува британската компания Acano за $700 млн.' (702 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: LG също разработва платежна система
LG новини LG съобщи, че е подписала споразумения, които ще й позволят да създаде платежна система. Така се потвърдиха слуховете от по-рано, че корейската компания разработва собствена платформа за мобилни плащания, подобно на Apple и Samsung.

Публикувано 23 Ное, 2015 - 09:52 Още... 'LG също разработва платежна система' (581 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Apple Music вече е налична за Android с 3-месечен пробен период
Apple новини Apple Music за Android вече е налична за изтегляне от Google Play във всички поддържани страни без Китай. Продуктът все още е в бета и всеки потребител може да го тества безплатно за три месеца. Android версията включва всички особености на Apple Music, включително 24/7 радиото Beats 1, Connect и персонализирани съвети за откриване на нова музика. Липсват само клиповете и възможността за стартиране на семеен абонамент, но очакваме и тях скоро.

Internet: Търсенето на снимки в Yahoo вече включва и резултати от Flickr
Yahoo новини Yahoo актуализира своя енджин за търсене на изображения, за да включи снимки от Flickr. За да получавате персонализирани резултати от Flickr, ще трябва да сте влезли в профила си в Yahoo. Резултатите ще включват както някои ваши изображения от Flickr, така и изображения от други хора.

В допълнение, Yahoo търсачката на снимки включва нов бутон "Още снимки" (More images). Той се появява в категориите на снимките от Flickr и показва линкове, които ще ви препратят към Flickr за още снимки.

Internet: HP се раздели официално на две компании
HP новини Двете подразделения на HP – за потребителска електроника и корпоративни продукти – вече работят като две отделни компании, съответно HP Inc. и Hewlett-Packard Enterprise. Първата от тях ще произвежда масови компютри и периферия – настолни РС и лаптопи, ноутбуци и таблети, а втората ще се съсредоточи върху професионалното оборудване – сървъри, системи за съхранение на данни, мрежи – и услугите.

Информациите за разделяне на корпорацията от Пало Алто се появиха още от миналата година, а в началото на октомври т.г. бордът на директорите на HP одобри трансформацията и срокът за нейното приключване – 1 ноември 2015 г.

Публикувано 03 Ное, 2015 - 07:53 Още... 'HP се раздели официално на две компании' (788 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google Photos позволява да скриете снимки на бившата си
Google новини Google обяви пускането на нова функция за популярната услуга Google Photos, в която медиите веднага видяха възможността да "скриете бившата си".

От днес Android версията на Photos позволява да се скрият снимките на определен човек в раздела "Хора". Според Google това ще спре да показва снимки с тези хора и в раздела "преоткрийте този ден". Така потребителите получават възможността да крият определени снимки от фотобиблиотеката си. Функцията може да бъде особено полезна за хора, които често дават на други хора телефона си и се притесняват относно това, което могат да видят.

Публикувано 30 Окт, 2015 - 09:02 Още... 'Google Photos позволява да скриете снимки на бившата си' (411 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: ePay.bg с нов интерфейс за мобилни приложения
Hesup новини Платформата за електронни разплащания ePay.bg вече има нов, публично достъпен интерфейс, който позволява онлайн транзакции през мобилни приложения само с натискане на един бутон.

Иновативният ePay.bg ONE TOUCH е лесен и удобен за внедряване от търговци и производители на софтуер, подчертаха от компанията на пресконференция в София. Интерфейсът е достъпна възможност дори за малкия бизнес и позволява бърза интеграция на система за онлайн разплащания в разработвани от фирмите мобилни приложения.

Публикувано 28 Окт, 2015 - 08:27 Още... 'ePay.bg с нов интерфейс за мобилни приложения' (1266 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   111212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253637383   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh