Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 91 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Това е категория: Internet

Следващото ще се публикува в Новини след тази Категория.

<   12345678910111213141516171819293949596979   >

Internet: Еволюцията на интернет: от Web 1.0 към Web 4.0
Hesup новини Прогнозите сочат, че Web 4.0 ще стане масов до 2040 г., но това може да се случи и по-рано, като се има предвид, че вече използваме някои от инструментите и технологиите, които попадат в тази категория.

Според дефиницията на ЕС, Web 4.0 е четвъртото поколение интернет, в което цифровите и реалните обекти и среди взаимодействат помежду си. Web 4.0 се нарича още невронет – симбиотична мрежа, в която се размива границата между реалния и виртуалния свят, между изкуствения интелект и реалните хора.

Публикувано 12 Дек, 2023 - 13:37 Още... 'Еволюцията на интернет: от Web 1.0 към Web 4.0' (1601 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Chrome ще подканя потребителите в ЕС да изберат търсачка
Google новини Потребителите на настолния браузър Chrome в Европейския съюз и Европейското икономическо пространство скоро ще започнат да получават съобщение за „избор на търсачка”, което ще им позволи лесно да променят търсачката по подразбиране.

Съобщението ще се показва при пускане на браузъра на настолни компютри от началото на следващата година и вече е налично във версията на приложението за Android, съобщи ghacks.net.

Internet: Цветовете в Google Maps се смениха и хората не са доволни
Google новини Google Maps вече широко разпространява новата си цветова палитра и потребителите разбираемо са раздразнени. Въпреки че промените не са твърде драстични, новите цветове на Google Maps изненадаха потребителите и ги накараха да се почувстват неспокойни.

Reddit и Twitter са пълни с аргументи срещу новия избор на цветове на Google. Пътищата, които някога са били изобразявани с бял цвят, сега са сиви. Синият цвят на водните басейни сега е значително по-блед, а горските площи са с по-тъмен нюанс на зеленото от преди. Индикаторът за маршрута също е в много по-ярък и стряскащ син цвят. За тези, които използват Google Maps от години, тези промени са обезпокоителни.

Публикувано 23 Ное, 2023 - 13:46 Още... 'Цветовете в Google Maps се смениха и хората не са доволни' (904 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: На 17 ноември в eMAG Black Friday около 1 млн. оферти ще се борят за вашето внимание
Hesup новини В годината има десетки петъци, но eMAG Black Friday е различен и тази година той започва рано след 7 сутринта на 17 ноември. Както обикновено това е времето, когато ще може да се гмурнете в морето от оферти. Очакват ни близо 1 000 000 предложения в разнообразни категории. В офертите има: дрехи и обувки, козметика, домакински уреди, спортни стоки, артикули за дома и декор, за хобито, за колата, играчки, климатици и какво ли още не.

Добре е да знаете, че бройките на селектираните за кампанията оферти са ограничени и се изчерпват бързо поради големия интерес. Традиционното годишно проучване, проведено през октомври от Kantar Румъния, показва, че в България клиентите не само са запознати с Black Friday, като информираността за кампанията достига до почти цялото градско население (96%), но го очакват и планират за него: трима от четирима българи от градското население възнамеряват да закупят поне един артикул по време на шопинг събитието.

Internet: United Group сключи договор за придобиване на Булсатком
Vivacom новини Очакваната сделка между United Group и Булсатком вече е факт. Телекомуникационната и медийна група, в състава на която е Виваком, обяви днес подписване на договор за придобиване на доставчика на сателитна телевизия.

Придобиването е част от дългосрочна стратегия на United Group за разширяване на пазарното присъствие в България, коментираха от телекома. Към момента United Group оперира в осем държави в региона, като сделката с Булсатком се очаква да ускори растежа на групата.

Публикувано 11 Ное, 2023 - 11:03 Още... 'United Group сключи договор за придобиване на Булсатком' (1205 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Google пусна AI търсене в повече от 120 нови страни
Google новини Интернет гигантът Google стартира услугата си за търсене, базирана на изкуствен интелект – SGE (Search Generative Experience) – в 120 нови страни и добави поддръжка на още четири езика. Услугата все още не е достъпна за потребители от ЕС и редица други страни.

Google активно тества SGE. Първоначално AI търсенето имаше само базови възможности и беше достъпно единствено в Съединените щати, но постепенно компанията разшири както набора от функции, така и географския обхват на услугата.

Публикувано 10 Ное, 2023 - 08:59 Още... 'Google пусна AI търсене в повече от 120 нови страни' (754 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Илон Мъск обеща X да замени банковите сметки
Twitter новини „Ще бъда шокиран, ако не приложим това до края на следващата година”… Става въпрос за финансовите функции на социалната мрежа X. Нейният собственик Илон Мъск я вижда като заместител на банковите приложения. И не само.

Финансовите функции в X ще бъдат активирани до края на 2024 г., обеща Илон Мъск и добави, че потребителите ще бъдат изненадани „колко мощна ще бъде тази функционалност”.

Публикувано 31 Окт, 2023 - 11:02 Още... 'Илон Мъск обеща X да замени банковите сметки' (916 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Cisco обяви най-голямата покупка в историята си
Cisco новини Американският производител на мрежово оборудване Cisco придобива Splunk – компания, специализирана в информационна сигурност и технологии за големи данни. Сделката на стойност 28 милиарда долара (или 157 долара за акция) е най-голямата покупка в историята на Cisco.

Според анализатори, придобиването на Splunk ще позволи на Cisco да намали зависимостта си от своя основен бизнес – производството на мрежово оборудване, който пострада през последните години, поради проблеми с веригите за доставки и по-ниско търсене на оборудване след пандемията.

Публикувано 06 Окт, 2023 - 10:09 Още... 'Cisco обяви най-голямата покупка в историята си' (1079 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Затишие пред буря: какво ще се случи с биткойн
Hesup новини Биткойнът, най-популярната криптовалута, ще се провали и инвеститорите ще загубят вложенията си, прогнозира Никълъс Мертен, водещ на популярния YouTube канал DataDash.

Мнозина днес разчитаха на фактори като одобрението на биткойн-ETF (борсово търгуван фонд), де-доларизация и т.н. „Всички тези истории ще се провалят”, казва Мертен, цитиран от Benzinga.

Публикувано 25 Сеп, 2023 - 11:34 Още... 'Затишие пред буря: какво ще се случи с биткойн' (953 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: България с 4 медала от олимпиада по информатика
Hesup новини Българският отбор спечели 4 медала на 7-мата Европейска младежка олимпиада по информатика eJOI 2023 с домакин Кутаиси, Грузия. В олимпиадата участваха 96 младежи от 24 държави.

Абсолютен шампион на олимпиадата със златен медал стана Андрей Стефанов от ПЧМГ, София, Школа Олимпийци. Серкан Рашид от ППМГ “Найчо Попович”, Шумен, Школа А&Б, спечели сребърен медал, а бронзови отличия заслужиха Симона Христова – ППМГ “Найчо Попович”, Шумен, Школа А&Б, и Иво Иванов – ППМГ “Найчо Попович”, Шумен, Школа А&Б.

Публикувано 18 Сеп, 2023 - 13:34 Още... 'България с 4 медала от олимпиада по информатика' (791 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

<   12345678910111213141516171819293949596979   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh