Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 63 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Canyon новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

Hardware: Canyon Salt SW-78 – смартчасовник за меломани
Canyon новини Нов смартчасовник за любители на музиката пуска на пазара Canyon. Моделът Salt SW-78 е за хора, които често използват аудио плейър, но понякога искат да са далеч от своя смартфон.

Достатъчно е да синхронизирате часовника със смартфона посредством мобилното приложение Canyon Life, за да слушате любимите си песни или аудиокниги, без да носите със себе си телефона – той може да остане в къщи, а плейлистите, записани на него ще са достъпни, дори когато се разхождате в парка или спортувате. При това без да се налага да прехвърляте аудио файловете на часовника.

Публикувано 28 Сеп, 2021 - 10:17 Още... 'Canyon Salt SW-78 – смартчасовник за меломани' (840 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Canyon пусна два смарт часовника за първолаците
Canyon новини Два нови модела детски смарт часовници на Canyon ще осигурят на родителите постоянна връзка с първолаците и безопасност на най-малките ученици. Умните устройства Tony KW-31 и Sandy KW-34 вече са достъпни в търговската мрежа у нас.

Детски телефон във формата на часовник – това е Tony KW-31, предназначен за връзка с детето по време на училище и извънкласни дейности. Подходящ е за деца над петгодишна възраст, като за правилното му функциониране не се изисква връзка със смартфон, а освен това включва седем образователни игри, калкулатор, будилник, календар и хронометър.

Публикувано 16 Сеп, 2021 - 09:09 Още... 'Canyon пусна два смарт часовника за първолаците' (924 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Canyon Smart Coach – фитнес гривна с ЕКГ и виртуален треньор
Canyon новини Нов модел фитнес гривна на Canyon използва последни технологии за измерване и проследяване на спортни тренировки и постижения. Моделът Smart Coach SB75 е предназначен както за любители – активни в ежедневието си хора, така и за професионални спортисти.

Притежателите на фитнес гривната могат да получават ЕКГ изображения с висока разделителна способност, докато сензорите за мониторинг проследяват всяка активност с възможно най-голяма точност. Специално мобилно приложение показва и анализира набор от здравни показатели, дава възможност за наблюдение на възстановяването след физическо натоварване и получаване на известия от смартфона по време на тренировки.

Публикувано 11 Мар, 2021 - 10:38 Още... 'Canyon Smart Coach – фитнес гривна с ЕКГ и виртуален треньор' (914 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh