Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 77 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: EA Sports Новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

Games: РС версията на FIFA 23 ще дебютира с нова технология за борба с чийтовете
EA Sports Новини EA предприема мерки срещу измамниците в игрите с пускането на ново решение против измама и подправяне. Пристигайки за първи път във FIFA 23 за компютър, EA AntiCheat (EAAC) е система в режим на ядро, която ще направи практически невъзможно проникването на техники за измама.

За тези, които не са запознати с термина, „режим на ядро“ се отнася до операционна система за централна обработка, която има директен достъп до всички аспекти на хардуера. Защитата в режим на ядрото е способна да открива чийтове, които до голяма степен са невидими за други решения против измама.

Games: Две нови Star Wars игри са призвани да върнат вярата ни в ЕА
EA Sports Новини Първото пътуване на студиото Respawn до една далечна галактика като цяло се оказа добро и вече знаем, че неговата игра Star Wars Jedi: Fallen Order ще получи продължение. Нов слух твърди, че междувременно нова игра във вселената на марката е била прекратена – третата за три години – но в същото време напомня, че можем да очакваме и мистериозна нова игра заедно с Fallen Order 2.

Най-скорошното прекратено заглавие са разработва с кодовото име Viking и работата по него е спряла пролетта на 2019 година. Viking представлявала игра с отворен свят, позиционирана като спиноф на Battlefront. Първоначално по Viking работило студиото ЕА Vancouver, но след това проектът бил прехвърлен на Criterion. Трудности в координацията на работата между двете студия, които са доста отдалечени географски, довели до провала на Viking.

Games: FIFA 20 с драстични подобрения в изкуствения интелект
EA Sports Новини Новият футболен симулатор FIFA 20 на EA Sports идва с усъвършенстван изкуствен интелект, който създава по-добро разбиране за времето, пространството и позицията на футболистите на терена.

Играта отвежда геймърите както на някои от най-известните стадиони, така и по улиците на Амстердам, Лондон и Япония, добавяйки режим за уличен футбол.

Крилото Еден Азар е избран за лицето на обикновеното издание на играта, а защитникът Върджил ван Дайк ще очаква най-запалените фенове върху обложката на задължителния Champions Edition.

Публикувано 06 Окт, 2019 - 09:22 Още... 'FIFA 20 с драстични подобрения в изкуствения интелект' (1071 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: FIFA 16 с женски отбори излиза през септември
EA Sports Новини Женски национални отбори ще обогатят футболния симулатор FIFA 16, очакван на пазара през септември тази година, според информация от разработчика на играта Electronic Arts.

Това се случва за първи път в историята на популярната спортна игра. Феновете могат да очакват 12 женски отбора – на Австралия, Бразилия, Канада, Китай, Англия, Франция, Германия, Италия, Мексико, Испания, Швеция и САЩ.

Публикувано 01 Юни, 2015 - 20:43 Още... 'FIFA 16 с женски отбори излиза през септември' (625 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: ЕА Sports разработва FIFA Street 2
EA Sports Новини Electronic Arts разработват в момента продължението на FIFA Street, което ще се появи през пролетта на 2006г, както за PC, така и за всички популярни гейм платформи. Играта пак ще бъде в досегашния си облик – отбор 4 срещу 4 , подсилени с много нови движения и аркаден тип екшън Ще има възможност за избор от над 300 персонажа и 20 интернационални отбора. Терените пък от своя страна ще варират от Лондон до бреговете на Бразилия.

Публикувано 15 Окт, 2005 - 19:12 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh