Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 59 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Volkswagen новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

Cars: CES 2024: Volkswagen интегрира ChatGPT в колите си
Volkswagen новини Германският производител на автомобили Volkswagen обяви на CES 2024 в Лас Вегас нова функционалност, разработена в партньорство с технологичната компания Cerence. Текущите модели на групата, разработени на платформите MEB и MQB evo, които използват гласовия асистент IDA, вече имат достъп до автоматизирана интеграция на AI помощника ChatGPT чрез Cerence Chat Pro.

На изложението Volkswagen представи първия си автомобил с ChatGPT, интегриран в гласовия асистент IDA. В бъдеще клиентите на компанията ще получат достъп до нарастваща база данни с изкуствен интелект във всички модели на Volkswagen, оборудвани с гласовия асистент IDA, и до проверено съдържание, което да им се чете, докато шофират.

Публикувано 12 Яну, 2024 - 10:47 Още... 'CES 2024: Volkswagen интегрира ChatGPT в колите си' (876 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Volkswagen се завръща към физически бутони вместо сензорни
Volkswagen новини Може да изглежда като богохулство за технологична медия да отхвърли контролите с докосване, но както доказа отпадането на Touch Bar на MacBook Pro, те невинаги са добра идея – особено при автомобили. Както беше забелязано от сайта Autocar, във Volkswagen City Studio в Копенхаген концептуалният електрически автомобил 2all вече разполага с леко актуализиран интериор, като най-забележителната промяна е връщането на физически бутони под централния сензорен екран.

Според Дариус Ватола, интериорния дизайнер на марката, това ще бъде "нов подход за всички модели" въз основа на "скорошни отзиви от клиенти" - особено тези в Европа, които искаха "повече физически бутони".

Cars: Volkswagen смята за невъзможен електромобил за 20 000 евро
Volkswagen новини Наскоро се появиха информации, че Volkswagen планира да създаде евтин електромобил, на цена около 20 000 евро. Но в интервю за германска медия шефът на подразделението за леки автомобили на компанията Томас Шефер заяви, че масовото производство на електромобил за 20 000 евро не е възможно, макар че Volkswagen ще работи за намаляване на разходите чрез мащабиране на производството и вертикална интеграция.

Автомобилният гигант няма да се откаже от легендарните брандове Golf, Tiguan и GTI при прехода си към електрическа тяга, но би предпочел да ги възроди в новата ера, като вземе предвид приемствеността, казва Шефер пред Automobilwoche.

Публикувано 05 Апр, 2023 - 13:06 Още... 'Volkswagen смята за невъзможен електромобил за 20 000 евро' (1272 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Volkswagen застрашава лидерството на Tesla при електромобилите
Volkswagen новини Лидерството на Tesla на пазара за електромобили изглежда сериозно застрашено. Немската Volkswagen може да стане най-големият производител на електрически коли още през 2024 г., сочи експертен анализ.

По-рано Volkswagen се конкурираше постоянно с Toyota за титлата най-голям производител на автомобили в света, но кризата с полупроводниците позволи на японската корпорация да поеме водещата роля. В същото време стратегията за активна електрификация ще позволи на германския автогигант да стане лидер в сегмента на електрически превозни средства до 2024 г., изпреварвайки хегемона на този пазар Tesla.

Cars: Volkswagen таи надежди да изпревари Tesla
Volkswagen новини Автомобилният гигант Volkswagen крои амбициозни планове за електрификация на своите превозни средства. Дори при сегашните трудности, породени от недостига на компоненти, германският производител не губи надежда да изпревари лидера на пазара Tesla по брой продадени електромобили през 2025 г.

В интервю за CNBC главният изпълнителен директор Хърбърт Дийс сподели своето виждане за перспективите за пазара като цяло и за самата Volkswagen. Първо, той смята, че през втората половина на годината недостигът на полупроводникови компоненти в автомобилната индустрия значително ще отслабне, освен ако няма предпоставки за внезапно влошаване. Веригите за доставки трябва да са в ред дотогава, казва Дийс.

Публикувано 27 Май, 2022 - 13:07 Още... 'Volkswagen таи надежди да изпревари Tesla' (583 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Cars: Новото лого на VW трябва да изведе гиганта към електрическата епоха
Volkswagen новини Volkswagen иска светът да забрави за скандала си с дизеловите емисии. Hummer беше емблема на бензиновата мощ, но също иска да захвърли това възприятие. И двете марки желаят чисто нов имидж на превозни средства с нулеви емисии. Следователно VW разпространи новото си лого днес, а Hummer подаде серия от търговски марки за своето лого през февруари.

Сега Volkswagen обяви това за „една от най-големите кампании за ребрандинг в света“, както се казва в официално изявление. Новото лого с по-плоски и по-чисти линии ще започне да се разпространява в целия свят до 10 000 дилъри на 171 пазара, обхващащи 154 страни. Кранове ще свалят старото лого на VW и ще повдигнат новото в централата в Германия.

Cars: Volkswagen влага милиарди в дигитална трансформация
Volkswagen новини Дигиталната трансформация обхваща всички индустрии, а автомобилните производители се очертават като едни от най-големите инвеститори в привеждане на бизнеса си към изискванията на Индустрия 4.0.

Германският автомобилен гигант Volkswagen ще инвестира до 4 млрд. евро в следващите пет години – до 2023 г., за да цифровизира своята администрация и производство, съобщи Ройтерс, позовавайки се на изявление на компанията.

Публикувано 06 Юни, 2019 - 13:32 Още... 'Volkswagen влага милиарди в дигитална трансформация' (540 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh