Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 65 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: eBay новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

Cars: eBay стартира у нас академия за търговци на авточасти
eBay новини Платформата за е-търговия eBay стартира програма, насочена към българските малки и средни предприятия, които продават автомобилни части и аксесоари. Тя включва Академия за търговци на авто- и моточасти и аксесоари, както и инициатива за ексклузивна подкрепа eBay Growth.

Проектът цели популяризиране на българските търговци на авточасти и аксесоари сред близо 150 милиона купувачи от 190 държави. Академията е разработена специално за българския пазар и се състои от 5 онлайн сесии, водени от Стефан Ташев, посланик на eBay в България, собственик на компанията за авточасти Тарос Трейд и ветеран в продажбите на eBay.

Публикувано 26 Апр, 2022 - 18:20 Още... 'eBay стартира у нас академия за търговци на авточасти' (1012 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: eBay включи България в новото си управление на плащанията
eBay новини Платформата за онлайн търговия eBay включва българския пазар в цялостното си управление на плащанията през второто тримесечие на 2021 г. От месец май търговците по-лесно ще могат да управляват своите бизнеси, а пазаруващите – да избират метода на плащане.

По официални данни на гиганта в онлайн търговията, през 2020 г. броят на българските търговци на сайта се е увеличил с 13 на сто спрямо предходната година. Към момента най-успешно българите развиват бизнеса си в категориите Мода, Авточасти и аксесоари, Дом и Градина, Електроника и Колекционерски предмети.

Internet: eBay отвори портал за реновирана техника
eBay новини eBay разширява бизнеса си с нов раздел за употребявана техника. В портала „Certified Refurbished” ще се продават реновирани продукти от марки като Lenovo, Microsoft и Makita.

Идеята е клиентите да могат да си купят продукти втора ръка със значителни отстъпки спрямо новите, но все пак да получат две години гаранция, възможност за връщане на парите и 30-дневно „безпроблемно” връщане, заедно с нови аксесоари, ръководства и опаковане от производителя.

Публикувано 22 Окт, 2020 - 08:47 Още... 'eBay отвори портал за реновирана техника' (1276 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: eBay стартира нова програма за българските търговци
eBay новини Нова програма на гиганта в онлайн търговията eBay ще помогне на предприемачите в България да управляват бизнеса си дори след непредвидимо предизвикателство като пандемията COVID-19, съобщиха от компанията.

Always Open разкрива нови възможности за износ на дребно за компании от малкия и среден бизнес, които разполагат с над 100 различни артикула в инвентара си, като същевременно предоставя повечето от услугите си безплатно.

Публикувано 19 Юни, 2020 - 08:15 Още... 'eBay стартира нова програма за българските търговци' (1075 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: eBay отлага плащането на такси от търговците
eBay новини eBay обяви, че отлага заплащането на почти всички такси за търговците на платформата си и временно няма да променя рейтинга на предриемачите, които са засегнати от пандемията Covid-19.

Отсега нататък абонатите на eBay Store, които отговарят на определени условия, ще могат да отсрочат плащания на повечето такси за 30 дни. Пълната информация за начините да се възползвате от тези възможности е налична на официалната страница и в имейл комуникация на eBay.

Публикувано 30 Мар, 2020 - 09:06 Още... 'eBay отлага плащането на такси от търговците' (749 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: eBay мисли за вашите предпочитания с новата функция Interests
eBay новини Любимата ни онлайн платформа за пазаруване eBay обяви нова персонализирана функция за пазаруване, която дава предложения за продукти въз основа на интересите и хобитата на потребителите.

Подходящо наречена Interests "Интереси", функцията е достъпна от днес на приложенията на eBay за Android и iOS в САЩ.

Internet: eBay очаква бум от нови онлайн търговци у нас
eBay новини Началото на годината е период за започване на нови начинания, а това важи в пълна сила и за стартирането на онлайн бизнес. Януари и февруари са месеците с най-много регистрации в eBay, съобщиха от платформата за онлайн търговия.

Най-успешните 10 дебютанти от България през 2017 г. са реализирали оборот от над 3 млн. лв. за миналата година, което прави средно по близо 300 000 лв. само за първите 12 месеца активност в онлайн платформата. Някои имат оборот от над 1 млн. лева.

Публикувано 08 Фев, 2018 - 16:06 Още... 'eBay очаква бум от нови онлайн търговци у нас' (894 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Очилата на Snapchat вече се продават за 2500 долара в eBay
eBay новини Вчера Snap Inc. — известна доскоро като Snapchat — започна да продава своя първи хардуерен продукт. Той представлява очила на име Spectacles и засега единственият начин да се сдобиете с тях е чрез роботизирана машина, която всеки 24 часа се мести на нова локация, за да предложи очилата на други запалени фенове.

И те наистина са запалени.

Публикувано 13 Ное, 2016 - 09:11 Още... 'Очилата на Snapchat вече се продават за 2500 долара в eBay' (855 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: eBay въвежда визуално търсене
eBay новини Водещият онлайн търговец eBay придоби компанията Corrigon, специализирана в разработката на системи за компютърно зрение. Стойността на сделката не се съобщава.

eBay възнамерява да използва технологията на Corrigin за внедряване на визуално търсене на продукти, с идеята да улесни потребителите на сайта – купувачи и търговци.

Публикувано 10 Окт, 2016 - 17:12 Още... 'eBay въвежда визуално търсене' (426 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: eBay придобива Skype за $4.1 млрд
eBay новини eBay сключи споразумение за придобиване на Skype. Общата стойност на сделката е $4.1 млрд. Мег Уитмън, собственичката на eBay обяви, че сега ще заплати $2.6 млрд - $1.3 млрд. в брой и $1.3 млрд. в акции. До 2008 или 2009 г., ако се реализират предварително заложените очаквания, интернет аукционът ще заплати още $1.5 млрд. В десетгодишната история на eBay това е най-голямото придобиване от страна на компанията.

Публикувано 13 Сеп, 2005 - 16:41 Още... 'eBay придобива Skype за $4.1 млрд' (868 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh