Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 60 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Valve новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

Games: Най-сетне портативна конзола работи със Steam OS, но не е Steam Deck
Valve новини Steam Deck не беше първата портативна конзола, базирана на компютър, но беше първата, която използваше платформата Steam OS на Valve вместо Windows. Сега се оказва, че друга компания използва Steam OS за своя собствена джобна платформа.

Компанията Aya Neo обяви портативната конзола Next Lite и тя наистина е първата third-party PC портативна конзола, която официално работи със Steam OS. Има няколко предимства на използването на Steam OS пред Windows на преносима конзола, като потребителското изживяване е може би най-голямото от тях. Steam OS предлага потребителски интерфейс, който е адаптиран както за сензорни, така и за физически контроли, докато Windows може да бъде капризен при работа с контролер и сензорен екран.

Games: От 1 януари Steam вече не поддържа Windows 7, 8 и 8.1
Valve новини Valve най-накрая оставя Windows 7, 8 и 8.1 зад гърба си. От 1 януари 2024 г. версиите преди Windows 10 вече не се поддържат. Тези, които искат да продължат да получават актуализации на Steam (включително пачове за сигурност) и да имат достъп до своите игри, трябва да преминат към Windows 11 или Windows 10.

Въпреки че Steam вече не се поддържа за Windows 7, 8 и 8.1, клиентите все още могат да получат достъп до своите игри. Valve обаче предупреждава, че услугата може да се срине по всяко време, предвид зависимостта ѝ от вградена версия на Google Chrome. Напомняме, че Google прекрати поддръжката на Windows 7 през януари 2023 г., като Chrome 109 е последната версия, достъпна за старите версии на Windows.

Публикувано 04 Яну, 2024 - 11:30 Още... 'От 1 януари Steam вече не поддържа Windows 7, 8 и 8.1' (617 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Всеки четвърти геймър в Steam вече играе на Windows 11
Valve новини Valve публикува последните резултати от своето месечно проучване за хардуер и софтуер, което показва преобладаващи предпочитания сред клиентите на Steam. Според доклада от август 2022 г. Windows 11 отново се изкачва по стълбата след малък спад през юли 2022 г. Valve казва, че най-новата операционна система на Microsoft е направила обратен завой и е спечелила 2.66 точки, достигайки най-високата стойност за всички времена от 23.78%.

Твърде рано е да се прогнозира кога Windows 11 ще стане най-популярната операционна система в Steam. Все пак разликата между седемгодишния Windows 10 и сравнително младия Windows 11 бавно намалява. През август 2022 г. Windows 10 претърпя значителен спад от 73.11% до 69.06% (-4.11 пункта).

Публикувано 18 Окт, 2022 - 09:32 Още... 'Всеки четвърти геймър в Steam вече играе на Windows 11' (807 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Half-Life 3 все така далеч вече и заради Steam Deck
Valve новини Valve все още не работи по митичната Half-Life 3, тъй като усилията на компанията в момента са съсредоточени върху иновативната портативна конзола Steam Deck. Новината потвърди Тайлър Маквикър от Valve News Network. Според него продължението на класиката Half-Life 2, което феновете желаят страстно от много години, за съжаление в момента не е в плановете на Valve.

„За да отговоря на големия въпрос, дали ще има истинско продължение на Half-Life 2: Episode 2 - не, за момента няма екип, който да работи по нещо ново, въпреки че краят на Half-Life: Alyx намекна за продължение на историята на героя Гордън Фрийман“, казва той.

Публикувано 02 Дек, 2021 - 17:49 Още... 'Half-Life 3 все така далеч вече и заради Steam Deck' (857 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Скоро ще може да играете РС игри на Steam Machine
Valve новини Valve ще започне да предлага начина да играете Windows игри на затворените Steam Machine системи, стига да нямате против емулацията. Платформата така и не се разви, тъй като малко разработчици са готови да се занимават с Linux версии на игрите, които да вървят под Steam OS. За щастие Valve има нова идея, която да облекчи малко това незавидно положение.

Будни Reddit потребители забелязаха промяна в интерфейса на Steam, който вече включва раздел за "Система за съвместимост, която позволява зареждането на игри, създадени за други операционни системи". С други думи Steam OS може да има някаква форма на емулация.

Публикувано 18 Авг, 2018 - 10:31 Още... 'Скоро ще може да играете РС игри на Steam Machine' (744 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Valve се похвали, че Steam вече има 67 милиона активни потребители месечно
Valve новини На конференцията Casual Connect в Сиатъл, САЩ, Valve разкри, че Steam вече има 67 милиона активни потребители месечно. Компанията също така каза, че нейната игрална платформа има 33 милиона активни потребители дневно и пикове от 14 милиона потребители всеки ден, логнати в платформата по едно и също време.

Games: Valve обяви, че Source 2 Engine ще е безплатен
Valve новини Тази седмица Valve официално обяви Source 2 Engine на Game Developers Conference (GDC) 2015. Добрата новина е, че Source 2 ще бъде напълно безплатен за разработчиците.

На GDC 2015 Valve обяви и собствено VR устройство, нова стрийминг кутия и нови Steam машини. Бяха демонстрирани и PC концепции от Alienware и Falcon Northwest, но се очакват още дузина партньори на компанията да се включат през ноември тази година. От Valve твърдят, че новите устройства ще стартират със същата цена като игровите конзоли, но "с по-висока производителност," а клиентите ще могат да избират сами компонентите, от които се нуждаят.

Публикувано 06 Мар, 2015 - 16:43 Още... 'Valve обяви, че Source 2 Engine ще е безплатен' (1393 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Games: Valve настъпва във виртуалната реалност със SteamVR
Valve новини Valve обнови страницата Steam Universe – мястото, на което съобщава за бъдещите си проекти като Steam Machine. SteamVR е нова хардуерна система, но от компанията все още не са показали прототип, демо или каквато и да е информация за проекта.

Публикувано 25 Фев, 2015 - 09:06 Още... 'Valve настъпва във виртуалната реалност със SteamVR' (625 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh