Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 69 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Twitter новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    123   >

Internet: Илон Мъск обеща X да замени банковите сметки
Twitter новини „Ще бъда шокиран, ако не приложим това до края на следващата година”… Става въпрос за финансовите функции на социалната мрежа X. Нейният собственик Илон Мъск я вижда като заместител на банковите приложения. И не само.

Финансовите функции в X ще бъдат активирани до края на 2024 г., обеща Илон Мъск и добави, че потребителите ще бъдат изненадани „колко мощна ще бъде тази функционалност”.

Публикувано 31 Окт, 2023 - 11:02 Още... 'Илон Мъск обеща X да замени банковите сметки' (916 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Илон Мъск: X ще стане най-ценната марка на Земята
Twitter новини Американският милиардер Илон Мъск заяви, че неговата социална мрежа Twitter, която вече се нарича X, ще стане най-ценната марка в света. Това е неговият отговор на критиките, че Twitter ще стане катастрофално по-евтина след преименуването.

С публикация в социалната си мрежа Илон Мъск коментира статия на Блумбърг, че след смяната на името стойността на марката Twitter ще намалее с между 4 и 20 милиарда долара.

Публикувано 27 Юли, 2023 - 10:15 Още... 'Илон Мъск: X ще стане най-ценната марка на Земята' (719 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Назрява скандал между Twitter и Oracle
Twitter новини Нежеланието на Twitter да плаща за облачни услуги въвлече компанията в нови неприятности. След като отряза AWS и Google Cloud, социалната мрежа спря да плаща и на Oracle Cloud. Това може да усложни приятелските отношения на собственика на Twitter Илон Мъск с основателя на Oracle Лари Елисън, който е инвестирал 1 милиард долара в Twitter.

В стремежа си да оптимизира разходите на Twitter, Илон Мъск предприема отчаяни мерки, които контрагентите му не разбират, отбелязва Datacenter Dynamics. През март възникна скандал между Twitter и Amazon Web Services (AWS), която предоставя услуги на социалната мрежа от 2020 г. Социалната мрежа отказа да плати на облачния доставчик за услуги, но след като AWS заплаши да спре да плаща за реклами в Twitter, конфликтът затихна.

Публикувано 29 Юни, 2023 - 10:25 Още... 'Назрява скандал между Twitter и Oracle' (723 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Twitter ще премахне акаунтите на неактивни потребители
Twitter новини Администраторите на Twitter ще премахнат акаунтите на потребители, които не са влизали в страниците си от няколко години. Това съобщи собственикът на социалната мрежа Илон Мъск, цитиран от Ройтерс.

Активните собственици на акаунти в социалната мрежа могат да видят намаляване на броя на своите абонати, добави Мъск. „Ние изтриваме акаунти, които не са показали никаква активност от няколко години, така че може да видите намаляване на броя на вашите последователи”, написа той на страницата си в социалната мрежа.

Публикувано 09 Май, 2023 - 11:39 Още... 'Twitter ще премахне акаунтите на неактивни потребители' (565 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Twitter губи приходи, разпродава офис техника
Twitter новини През миналата годна приходите на Twitter са намалели с 40%, според източници, запознати с бизнеса на социалната мрежа, на които се позовава Ройтерс. На този фон компанията е продала на търг широка гама мебели и офис оборудване от централата си.

Миналата година Twitter генерира приходи в размер на 5,1 милиарда долара, като 90% от тази сума идва от продажби на реклама. Започнатите от Илон Мъск трансформации повлияха сериозно на бизнеса на компанията, въпреки че той получи контрол над нея едва в края на октомври.

Публикувано 18 Яну, 2023 - 11:43 Още... 'Twitter губи приходи, разпродава офис техника' (653 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Илон Мъск мечтае за Twitter с 1 милиард души
Twitter новини Сделката на Илон Мъск за придобиване на Twitter ще срещне много препятствия по пътя на реализацията си, но това не отменя наполеоновите планове на предприемача за развитие на социалната мрежа.

От презентация пред инвеститорите тази седмица стана ясно, че до 2028 година Илон Мъск очаква да разшири аудиторията на Twitter до 931 милиона души и да увеличи приходите ѝ повече от пет пъти до 26,4 милиарда долара, съобщи Ню Йорк Таймс.

Публикувано 09 Май, 2022 - 09:38 Още... 'Илон Мъск мечтае за Twitter с 1 милиард души' (976 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Twitter планира платени услуги и независимост от рекламата
Twitter новини Популярната услуга за микроблогове Twitter може да стане платена в обозримо бъдеще. Не изцяло, но някои функции ще се предлагат на потребителите само чрез абонамент, според източници, на които се позовава Блумбърг.

В момента ръководството на Twitter проучва различни възможности за монетизиране на услугата си. Програмата за внедряване на платени функции в социалната мрежа е известна вътре в компанията под името Rogue One, съобщи Блумбърг.

Internet: Twitter добави възможност за превключване между акаунти
Twitter новини Twitter вече позволява превключване между пет акаунта едновременно. Преди въвеждане на новата функционалност потребителят трябваше да излезе от акаунта си, за да може да ползва друг акаунт.

Опцията за управление на множество акаунти от смартфони или компютри улеснява съществено потребителите. Достъпът до втори акаунт досега се извършваше с помощта на уеб браузър или от допълнителни приложения като TweetDeck или Hootsuite.

Internet: Twitter за първи път с над $1 млрд. за тримесечие
Twitter новини Тримесечните приходи на Twitter за първи път надхвърлиха 1 милиард долара. Компанията отчете $1,01 млрд. за периода октомври-декември 2019 г., което е увеличение с 11% на годишна база, докато Уолстрийт очакваше приходи от $966,7 млн.

Twitter постига нетна печалба за четвъртото тримесечие в размер на 118,8 милиона долара, но това е с 53% по-малко спрямо печалбата за същия период на 2018 година. Постъпленията на социалната мрежа нарастват, най-вече в Съединените щати – със 17%, а на международния пазар – с 3%.

Публикувано 07 Фев, 2020 - 14:51 Още... 'Twitter за първи път с над $1 млрд. за тримесечие' (609 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Internet: Рекламата изведе Twitter на солидна печалба
Twitter новини Доходоносно четвърто тримесечие и като цяло – силно печеливша 2018-та година отчете компанията Twitter, известна с едноименната социална мрежа. Загубите отстъпват място на печалбата, благодарение на постъпленията от реклама.

Приходите на Twitter за периода октомври-декември възлизат на 909 млн. долара, повечето от които – 791 млн. долара – идват от продажби на реклама. За сравнение, година по-рано компанията отчете приходи от 732 млн. долара за същия период, а рекламата генерира 644 млн. долара.

Публикувано 14 Фев, 2019 - 19:29 Още... 'Рекламата изведе Twitter на солидна печалба' (538 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    123   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh