Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 92 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Western Digital новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12   >

Hardware: Western Digital разделя бизнеса си на две части
Western Digital новини ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ! на устройства за съхранение Western Digital обяви много очевиден план Б - бизнесът с флаш памети ще бъде отделен в независима компания, а в сегмента на твърдите дискове WD ще се съсредоточи върху нарастващото търсене на облачни хранилища за данни.

Решението за преструктуриране на бизнеса е одобрено единодушно от борда на директорите на американската корпорация, според официалното прессъобщение. И двете дружества, създадени в резултат на преструктурирането, ще останат публични и няма да зависят едно от друго като структура на управление.

Публикувано 01 Ное, 2023 - 11:13 Още... 'Western Digital разделя бизнеса си на две части' (672 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Western Digital и Kioxia са близо до сливане във флаш паметите
Western Digital новини След няколкомесечни преговори производителите на устройства за съхранение на данни Western Digital и Kioxia ще сключат през август договор за сливане. Сделката ще бъде формализирана като отделяне на бизнеса с флаш памет на Western Digital и сливането му с Kioxia в отделна компания, в която WD ще притежава повече от 50%, съобщи Блумбърг.

Новата компания ще се ръководи от топ мениджърите на Kioxia, а в борда на директорите ще има представители и на двете страни. Дружеството ще бъде регистрирано в Япония. Акциите на компанията първоначално ще се търгуват на Nasdaq, но борсата в Токио ще стане постоянният им дом.

Публикувано 17 Юли, 2023 - 13:52 Още... 'Western Digital и Kioxia са близо до сливане във флаш паметите' (679 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Kioxia и WD обявиха най-плътната флаш памет
Western Digital новини Kioxia и Western Digital са разработили чип 3D NAND флаш памет с 218 слоя и капацитет от 1 терабит, за който се твърди, че има най-голямата досега плътност. Чиповете ще се произвеждат както с 3-битови клетки (TLC), така и с 4-битови (QLC).

Според двете компании, новите чипове имат най-високата плътност на битове в индустрията на флаш паметите. Техни образци вече са получени за тестване от ограничен кръг клиенти. Новата памет ще намери място в смартфони, интернет устройства и SSD дискове.

Публикувано 01 Апр, 2023 - 10:49 Още... 'Kioxia и WD обявиха най-плътната флаш памет' (703 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Най-бързият твърд диск в света идва от Western Digital
Western Digital новини Нов твърд диск на Western Digital идва с претенцията за най-бързия HDD в света. Моделът Ultrastar DC HS760 има капацитет 20 терабайта (TB) и поддържа скорости на последователно четене/запис до 582 MB/s.

Това е първият твърд диск на компанията, който използва два независими блока глави, осигурявайки два пъти по-висока скорост на последователно четене/запис и почти два пъти по-висока скорост при случайно четене/запис, в сравнение с HDD с една глава.

Публикувано 01 Фев, 2023 - 12:01 Още... 'Най-бързият твърд диск в света идва от Western Digital' (766 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Western Digital вдига капацитета на HDD до 18TB
Western Digital новини Нов твърд диск на Western Digital предлага впечатляващите 18 терабайта (TB) за съхранение. Достигането на подобни стойности е резултат от сериозни технологични достижения, включително в областта на аеродинамиката и химията. Целта е да се осигури максимална плътност на данните, енергийна ефективност, надеждност и от там най-добра обща цена на притежание.

Моделът Ultrastar DC HC550 използва няколко иновативни технологии, които позволяват постигане на неговите рекордно висок капацитет и производителност. Една от тях е внедряването на първото четящо рамо с три посоки на движение, което позволява още по-прецизно позициониране на главите. По този начин се подобрява точността при търсене (особено предвид свързаните с процеса вибрации), както и бързината на откриване на конкретната зона.

Публикувано 30 Ное, 2021 - 17:02 Още... 'Western Digital вдига капацитета на HDD до 18TB' (985 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Външен WD My Book Duo достига 20 терабайта
Western Digital новини Western Digital пусна на пазара най-големия си външен твърд диск. Новият модел WD My Book Duo има 20 терабайта (TB) и е ориентиран към домашни потребители и професионалисти.

В кутията на My Book Duo е вграден масив от два твърди диска WD Red, оптимизирани за работа в RAID и поддържащи скорост на последователно четене до 360 MB/s. Масивът може да работи в режими RAID 0 или RAID 1.

Публикувано 23 Авг, 2017 - 09:33 Още... 'Външен WD My Book Duo достига 20 терабайта' (460 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Създават 3D NAND памет с 4 бита на клетка
Western Digital новини Western Digital разработва 64-слойна флаш памет от типа 3D NAND X4, способна да съхранява четири бита във всяка клетка, съобщи компанията.

При създаване на новата памет WD ще разчита на опита си в X4 архитектурите за 2D NAND памети. За да съхрани четири бита в една клетка, 3D NAND X4 ще трябва да разпознава 16 нива на заряда.

Публикувано 26 Юли, 2017 - 07:25 Още... 'Създават 3D NAND памет с 4 бита на клетка' (551 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: Western Digital представи първите си SATA SSD дискове за персонални компютри
Western Digital новини Western Digital най-накрая предложи първите си SATA SSD дискове за персонални компютри. През май WD купиха SanDisk за 19 милиарда щатски долара, което явно е помогнало на компанията да реши да пусне SSD дискове, но вече под своя бранд.

Hardware: SanDisk вероятно ще бъде продадена на Western Digital или Micron
Western Digital новини Източник на Bloomberg твърди, че SanDisk си търси купувач. Един от най-популярните производители на флаш памет всъщност е доста малък на фона на гиганта Samsung и има нужда от подкрепата на по-голяма компания, за да продължи да оперира с добри финансови резултати.

Публикувано 15 Окт, 2015 - 11:02 Още... 'SanDisk вероятно ще бъде продадена на Western Digital или Micron' (640 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Hardware: WD обяви най-бързия хибриден 4TB диск
Western Digital новини WD подготвя премиера на най-бързия хибриден диск с капацитет 4 терабайта. Демонстрацията ще се състои на изложението Storage Visions 2015 в Лас Вегас, което започва в неделя, 4 януари.

В момента е налице прототип на диска с интерфейс SATA Express (PCIe). Устройството обединява 3,5-инчов HDD и твърдотелен диск (SSD) с капацитет 128GB, съобщава WD. Подобно съчетание от твърд диск и SSD осигурява висока производителност и същевременно разумна цена.

Публикувано 05 Яну, 2015 - 09:10 Още... 'WD обяви най-бързия хибриден 4TB диск' (549 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh