Вход Новини :: Магазин :: Форум :: Теми :: Връзки :: Сервиз :: Ревюта :: Парфюми
Search

Главно Меню

Реклама

Приятели


BGtop.net
BGtop.net

Online
Имаме 55 гости и 0 регистрирани потребителя онлайн.

Ти си анонимен посетител. Можеш да се регистрираш безплатно щракайки тук

Заглавие на новината: Nod32 новини

Следващото ще се публикува в Новини под това Заглавие.

    12   >

Software: Десетте най-разпространени вируса за август
Nod32 новини 1. INF/Autorun
Позиция до сега: 1
Процент от заразите: 6.40%
Това име се използва за описването на множество видове зловреден код, използващ файла autorun.inf като начин за компрометиране на компютъра. В този файл се съдържа информация за програми, които трябва да бъдат стартирани при използването на преносима медия (например преносима USB флаш памет) от страна на потребителя. Софтуерът на ESET идентифицира приложенията, които инсталират или модифицират autorun.inf посредством евристичната си технология и идентифицира всяко едно от тях като нов член на фамилията вируси.

Публикувано 12 Сеп, 2011 - 17:08 Още... 'Десетте най-разпространени вируса за август' (3519 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: ЕSET спечели рекордната 46-та последователна награда VB100
Nod32 новини ESET за пореден път утвърди водещата си позиция пред останалите производители като спечели рекордната 46-та последователна награда VB100 на престижната независима организация Virus Bulletin .За поредна година продуктите на ESET са без пропуск на In-The Wild вируси, също така не са засекли нито един чист файл като зловреден код. Доклада от месец август на организацията се фокусира върху Windows Vista Business Edition SP2 платформа, която се ползва на над 20 % от компютрите в световен мащаб. От 54 участващи продукта, 35 преминаха и 19 се провалиха.

Software: Антивирусният софтуер ЕSET NOD32 тръгна из България
Nod32 новини Новостите на версия 4 на продуктите на ESET и 5-годишния юбилей на антивирусния софтуер в България. Това бяха водещите теми на традиционното Roadshow на специалистите по кибер сигурност Хай Компютърс, официален представител на ЕSET за България.

Пловдив бе първата спирка на тура из страната, а след него предстоят срещи в Бургас на 23 юни и във Варна на 24 юни. На срещата под тепетата се събраха най-успешните партньори на Хай Компютърс от Южна България, специалисти по компютърна защита, както и дългогодишни клиенти на компанията.

Публикувано 21 Юни, 2009 - 21:58 Още... 'Антивирусният софтуер ЕSET NOD32 тръгна из България' (538 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: NOD32 излезе на български език
Nod32 новини Антивирусните решения на ESET вече са достъпни и във версии на български език. Преводът на NOD32 и Smart Security е плод на многогодишни разработки на компанията, съобщиха от нейния представител в България – Хай Компютърс.
Системите за информационна сигурност на ESET са преведени на повече от 20 езика, сред които български, китайски, полски, испански, руски и турски.

Публикувано 04 Фев, 2009 - 15:26 Още... 'NOD32 излезе на български език' (782 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: ESET пуска свой антивирус за смартфони
Nod32 новини Лидерът в проактивната антивирусна защита ESETобяви официално пускането на ESET Mobile Antivirus, ново решение за сигурност за мобилни устройства. ESET Mobile Antivirus моментално улавя зловредния код и пренасяни по SMS заплахи за мобилни устройства с операционна система Windows Mobile, като осигурява високо-ефективно и необременено функциониране при мобилните телефони, както и при PC платформи.

Публикувано 17 Ное, 2008 - 23:39 Още... 'ESET пуска свой антивирус за смартфони' (1604 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: ESET Smart Security 3.0.672
Nod32 новини ESET Smart Security е цялостно решение за сигурност, пряк наследник на NOD32 включващо: antivirus, antispyware, antiSPAM, firewall. Или казано по друг начин: защита от вируси, шпиони, хакери и други заплахи, както и филтриране на нежеланата поща. Отделните модули за защита имат способността да комуникират активно по между си, да работят заедно, като по този начин цялостното ниво на защита остава изключително високо.

Лиценз: Платен (Shareware)

Публикувано 24 Авг, 2008 - 16:39 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: NOD32 отпразнува 50-та награда от Virus Bulletin
Nod32 новини В началото на месец юни 2008г. престижната тестваща организация Virus Bulletin присъди 50-та награда на ESET NOD32.
Наградата VB100% се дава на антивирусен продукт, който покрие критериите при проведените в лабораторна среда тестове - засичане на всички „In The Wild вируси” и генериране на нулев брой фалшиви тревоги (false positives).

Публикувано 06 Юни, 2008 - 18:07 Още... 'NOD32 отпразнува 50-та награда от Virus Bulletin' (744 байта още) Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: N0D32 ANTIVIRUS V3.0
Nod32 новини От компанията ESET Smart Security обявиха че новата версия на ESET NOD32 ще обединява Antivirus, Antispyware, Antispam и Firewall c безпрецедентна скорост и точност. Тя е предназначена за домашни потребители, малки и средни фирми и включва в себе си защита от вируси, шпионски и рекламен софтуер, спам филтър и вградена защитна стена, базирани на напредналите евристики на технологията за засичане ThreatSense и сканиращия алгоритъм ESET NOD32. Новото тук е използването на 40 MB свободно място на диска и скорост на сканиране до 30 пъти по-висока от други продукти.

Публикувано 08 Ное, 2007 - 17:47 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: NOD32 AntiVirus v2.70.39
Nod32 новини NOD32 е може би най-добрата антивирусна програма. Тя е малка, лека, сканира бързо и открива всички вируси. Носителка е на множество награди и година след година е избирана за най-добра антивирусна програма от Virus Bulliten. Освен това е преведена на множество езици и има версии за множество платформи - DOS, Windows, Linux Mail Server и др.

Публикувано 22 Май, 2007 - 14:54 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

Software: NOD32 Antivirus System 2.70.37
Nod32 новини NOD32 е може би най-добрата антивирусна програма. Тя е малка, лека, сканира бързо и открива всички вируси. Носителка е на множество награди и година след година е избирана за най-добра антивирусна програма от Virus Bulliten. Освен това е преведена на множество езици и има версии за множество платформи - DOS, Windows, Linux Mail Server и др.

Публикувано 14 Май, 2007 - 03:11 Изпрати тази статия на приятел Страница за отпечатване

    12   >




pinterest vkontakte instagram tiktok threads



Copyright© 2002-2024 by Хесъп ЕООД. Всички права запазени.

Support Hesup.com with Bitcoins. Our wallet address is 3GCxEdy3r6F1BYrQ5tyf8f7PeLsWYV1idh